Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya İsrail-Hamas savaşında son durum! Gazze'nin kuzeyindeler

İsrail-Hamas savaşında son durum! Gazze'nin kuzeyindeler

İsrail, Gazze Şeridi’nde 22 gündür devam eden çatışmalarda yeni bir safhaya geçtiğini ve son durumu duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail-Hamas savaşında son durum! Gazze'nin kuzeyindeler

İsrail, Gazze Şeridi’nde 22 gündür devam eden çatışmalarda yeni bir safhaya geçtiğini duyurdu. İsrail Başbakanı Netanyahu, kara kuvvetlerinin Gazze’ye girdiğini ve Hamas’ı yok etmek için kararlı olduklarını söyledi. İsrail ordusu, 100 savaş uçağıyla 150 hedefi vurduğunu ve zırhlı birliklerin Gazze’nin kuzeyinde operasyon yaptığını açıkladı.

Hamas ise İsrail’in kara harekatından korkmadıklarını ve buna hazırlandıklarını belirtti. Hamas, Tel Aviv’e çok sayıda roket fırlattı ve şehirde panik yarattı. Roketler, Demir Kubbe sistemi tarafından havada imha edildi. Hamas ayrıca, Gazze’de rehin tuttukları sivilleri serbest bırakmayacaklarını ifade etti.

İsrail Genelkurmay Başkanı Halevi, Gazze Şeridi’nde büyük bir kara operasyonu gerektiğini ve düşmanı ortaya çıkarmak için başka çarenin olmadığını söyledi. Halevi, operasyonun Hamas’ın dağıtılması, sınır güvenliği ve tüm rehinelerin evlerine dönmesi amaçlarına hizmet ettiğini kaydetti. Halevi, bedel ödemeden zafer olmayacağını ve hedeflerine ulaşmak için kararlılıkla mücadele edeceklerini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de 5 tane 3 tanesi Manavgat'ta

Türkiye'de 5 tane 3 tanesi Manavgat'ta