Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya İmama Secdede Gelen Ölüm! Anbean Kameralara Yansıdı!

İmama Secdede Gelen Ölüm! Anbean Kameralara Yansıdı!

 Endonezya'da Al-Ula Camii'nde Dramatik Anlar: Sabah Namazında İmam Kalp Krizi Geçirerek Secdede Vefat Etti. Vefat Eden İmamın Ardından Bir Cemaat Üyesi Tarafından Namazı Kıldırıldı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Endonezya'nın Balikpapan kentinde bulunan Al-Ula Camii'nde, 2 Ocak sabah namazı sırasında yaşanan trajik olayda, cami imamı Andi Syamsul Bahri kalp krizi geçirerek secdede hayatını kaybetti.

Güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedilen olayda, imamın kalp krizi geçirdiği anlar gözler önüne serildi. Bahri'nin secdede vefat etmesi sonrasında, cemaatten bir kişi hemen namazı kıldırmaya devam etti.

Cami cemaati, yaşanan acı olayın ardından birlik ve dayanışma içinde hareket ederek, vefat eden imamlarının anısına dualar etti. İmam Bahri'nin camiye uzun yıllar hizmet veren bir isim olduğu belirtildi.

İmamın kalp krizi geçirdiği anlar, güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerle belgelendi. Cemaatin sakin bir şekilde namazlarını tamamlamaya devam ettiği anlar, cami güvenliğinin hemen müdahale etmesiyle yaşanan trajedi sınırlı kaldı.

Cemaatten bir kişinin, vefat eden imamın yerine geçerek namazı kıldırması, cami cemaatinin dayanışma ve birlik içinde olduğunu gösterdi. Bu duygusal anlar, camide bulunanlar arasında derin bir etki bıraktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Işıkhan açıkladı! Yaşlılık sigortası yolda

Bakan Işıkhan açıkladı! Yaşlılık sigortası yolda