Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Hakan Fidan İsrail-Filistin için New York'ta

Hakan Fidan İsrail-Filistin için New York'ta

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail-Filistin çatışmasını sona erdirmeye ve kalıcı bir barışı tesis etmeye yönelik temaslar kapsamında ABD'nin New York şehrine geldi. Gazze Temas Grubu üyeleriyle birlikte, Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi ile görüştü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hakan Fidan İsrail-Filistin için New York'ta
KAYNAK: Haber Merkezi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail-Filistin çatışmasını sona erdirmeye ve kalıcı bir barışı sağlamaya yönelik temaslarda bulunmak üzere ABD'nin New York kentine geldi. Bakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi'nin Gazze Temas Grubu üyeleriyle bir araya gelerek Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi ile görüştü.

Ayrıca, Bakan Fidan'ın TSİ 20.00'den sonra Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin Orta Doğu konulu oturumunda bir konuşma yapması bekleniyor.

fidan-1

Bakan Fidan, Gazze Temas Grubu üyeleriyle birlikte Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüşecek ve İngiltere Dışişleri Bakanlığı'nda Orta Doğu’dan sorumlu Devlet Bakanı Tarıq Ahmad’ı kabul edecek. Gazze diplomasisi çerçevesinde, Fidan'ın geçtiğimiz pazartesi günü İspanya'nın Barselona şehrinde düzenlenen Gazze konulu Akdeniz İçin Birlik 8. Bölgesel Forumu'na ve dün Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekleştirilen NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katıldığı biliniyor. Bu toplantılarda Gazze konusu öne çıkan gündem maddelerinden biri olmuştu.

hakan

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dolandırıcılar hedefini belirledi: 'Telefonunuza gelen o mesaja sakın inanmayın'

Dolandırıcılar hedefini belirledi: 'Telefonunuza gelen o mesaja sakın inanmayın'