Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya ABD'deki fırtınada can kaybı 5'e yükseldi

ABD'deki fırtınada can kaybı 5'e yükseldi

ABD'nin orta batısı ve güneydoğusunu etkisi altına alan şiddetli kış fırtınası, salı gününden bu yana en az 30 eyalette olumsuz etkiler yaratmaya devam ediyor. Fırtına nedeniyle can kaybı 5'e yükseldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ABD'deki fırtınada can kaybı 5'e yükseldi
KAYNAK: İHA

ABD'nin orta batısı ve güneydoğusunu etkisi altına alan şiddetli kış fırtınası, salı gününden bu yana en az 30 eyalette olumsuz etkiler yaratmaya devam ediyor. Fırtına nedeniyle can kaybı 5'e yükseldi. Kuvvetli rüzgar, hortumlar, kar yağışı ve sağanak yağmurların etkili olduğu bölgede, dondurucu hava ve kasırga uyarıları yapıldı. Florida'dan New York'a kadar uzanan bölgede 630 binden fazla kişi elektriksiz kaldı.

Houston County'de meydana gelen hortum sonucu bir kadın hayatını kaybederken, Birmingham kentinde ağacın otoyoldaki aracın üzerine düşmesi sonucu bir kişi, Georgia'nın Clayton bölgesinde de benzer bir olayda bir kişi hayatını kaybetti. Kuzey Carolina'daki Catawba County'de bir mobil ev kampının bulunduğu bölgede meydana gelen hortumda bir kişi, Missouri eyaletinde ise 17 yaşındaki bir sürücü buzlu yolda aracının kontrolünü kaybederek yaptığı kazada hayatını kaybetti.

Abd’deki Fırtınada Can Kaybı 5'E Yükseldi

Fırtına nedeniyle ülke genelinde 15 binden fazla uçuş ertelendi, bin 300 uçuş ise iptal edildi. Atlantik Kıyısı boyunca 150'den fazla nehirde su seviyesi yükseldi. Saatte 150 kilometre hızla etkili olan şiddetli fırtına, dün akşam saatleri itibarıyla Kanada'ya doğru ilerlemeye başladı. Ulusal Hava Durumu Servisi, Cuma günü farklı bir şiddetli fırtınanın etkili olacağını ve doğudaki eyaletlerde kar yağışının etkili olacağını bildirdi.

Abd’deki Fırtınada Can Kaybı 5'E Yükseldi2

Abd’deki Fırtınada Can Kaybı 5'E Yükseldi3

Abd’deki Fırtınada Can Kaybı 5'E Yükseldi4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSB'den yasak kararı!

MSB'den yasak kararı!