Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya ABD Dışişleri Bakanı üçüncü kez İsrail'e gitti

ABD Dışişleri Bakanı üçüncü kez İsrail'e gitti

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının 28. gününde dördüncü kez İsrail'i ziyaret etti. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, dünkü Gazze Şeridi'nde gerçekleşen kara operasyonunda 4 askerin hayatını kaybettiği bildirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ABD Dışişleri Bakanı üçüncü kez İsrail'e gitti
KAYNAK: İHA

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının 28. gününde dördüncü kez İsrail'i ziyaret etti. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, dünkü Gazze Şeridi'nde gerçekleşen kara operasyonunda 4 askerin hayatını kaybettiği bildirildi. Bu son kayıpla birlikte kara operasyonunda ölen asker sayısı 23'e yükseldi.

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari ise dün gece düzenlediği basın toplantısında Gazze Şeridi'nin en büyük şehri olan Gazze'ye yönelik kuşatmanın tamamlandığını ve ateşkes seçeneğinin masada olmadığını açıkladı.vBlinken, bu ziyareti sırasında ilk olarak İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüştü, ardından ülkenin savaş kabinesi üyeleriyle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile görüşmesi de planlanan Blinken, son olarak muhalefet lideri Yair Lapid ile bir araya gelecek. Ayrıca, Blinken gazetecilere yaptığı açıklamada, Filistinli sivillerin zararını en aza indirmek için İsrail'den "somut önlemler" talep edeceğini belirtti.

AW068258_01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pekçok yapı denetim firmasının belgeleri alındı! Karar Resmi Gazete’de yayımlandı

Pekçok yapı denetim firmasının belgeleri alındı! Karar Resmi Gazete’de yayımlandı