Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Çevre Kurban Bayramı'nda Salda Gölü Tatilcileri Kendine Çekti

Kurban Bayramı'nda Salda Gölü Tatilcileri Kendine Çekti

Kurban Bayramı süresince Salda Gölü, binlerce tatilciyi ağırladı. Beyaz kumsalları ve turkuaz sularıyla ünlü olan göl, doğal güzelliği ve fotoğraf çekme imkanıyla ziyaretçilerin ilgisini çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kurban Bayramı'nda Salda Gölü Tatilcileri Kendine Çekti
KAYNAK: İHA

9 günlük Kurban Bayramı süresince, tatilciler sadece Ege ve Akdeniz sahillerine değil, Türkiye'nin Maldivleri olarak da bilinen Salda Gölü'ne akın etti. Göl, 70 bin kişinin ziyaret ettiği bir mekan oldu.

A W230865 02

Tatilcilerin Aktiviteleri ve Göl Hakkında Bilgiler

Dünyaca ünlü Salda Gölü, her yıl on binlerce turist tarafından ziyaret ediliyor. Göl, beyaz kumsalları ve turkuaz rengi sularıyla öne çıkıyor. Tatilciler, burada bol bol fotoğraf çekip halk plajında serinlemenin keyfini çıkarıyorlar. Göl çevresinde günübirlik olarak gelenlerin yanı sıra, çadırda konaklayan ve bungalov evlerde kalan tatilciler de bulunuyor. Geçen yıla göre ziyaretçi sayısında önemli bir azalma olmasına rağmen, bayram süresince Salda Gölü yaklaşık 70 bin ziyaretçi ağırladı.

A W230865 03

Ziyaretçi Yorumları

Salda Gölü'nü yıllardır ziyaret eden Osman Beytut, "Burada yapılan düzenlemeler harika oldu. Eskiden çok kalabalıktı, şimdi ise çok beğendim. Her sene evlendiğim yerden burayı ziyaret etmeye çalışıyorum" dedi.

Ziyaretçilerden Zeynep Ela Kahvecioğlu, "Düzce’den geldik buraya. Salda Gölü'nü çok beğendim, keşke kardeşimle gelebilseydim" şeklinde konuştu.

Bursa'dan gelen Fatih Aktar da, "Eşim burada doğduğu için daha önce de gelmiştik. Doğal güzelliği ile Salda Gölü'nü çok seviyorum. Herkesin burayı görmesini tavsiye ederim" diye belirtti.

A W230865 04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yurt dışı çıkış harcı 3000 TL'ye çıkarılıyor!

Yurt dışı çıkış harcı 3000 TL'ye çıkarılıyor!