Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Çevre İzmir Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarına umut ışığı oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarına umut ışığı oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Menemen Seyrek'te açtığı modern sahipsiz hayvan hastanesi, sokak hayvanlarının tedavi ve rehabilitasyonuna önemli katkı sağladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarına umut ışığı oldu
KAYNAK: İHA

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menemen Seyrek'te Türkiye'nin en modern ve kapsamlı sahipsiz hayvan hastanesini hizmete sundu. Seyrek Sahipsiz Hayvan Hastanesi, 7 gün 24 saat boyunca sokak hayvanlarına bakım, tedavi ve rehabilitasyon hizmeti veriyor. Açıldığı ilk altı ayda, hastane 1.851 hasta sokak hayvanını tedavi ederek önemli bir başarıya imza attı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarına umut ışığı oldu

Tam Donanımlı Modern Tesis

Yaklaşık 600 metrekare kapalı alana sahip hastane, son teknoloji cihazlarla donatılmıştır. Cerrahi Müdahale Ünitesi, kapalı devre gaz anestezi cihazları ve tam otomatik operasyon masalarıyla donatılmıştır. Hastanede ayrıca renkli doppler ultrason cihazı ve kavitron cihazlarının bulunduğu Diş Tedavi Ünitesi yer alıyor. Bu modern ekipmanlar, hızlı teşhis ve etkili müdahale imkanı sunuyor.

Sokak Hayvanlarına Kapsamlı Hizmet

Seyrek Sahipsiz Hayvan Hastanesi, sokak hayvanlarına geniş bir sağlık hizmeti yelpazesi sunmaktadır. İki özel kafeste kedi ve köpekler yoğun bakım hizmeti alırken, padoklar sahipsiz hayvanların konaklamasına imkan tanıyor. Ayrıca, sahipli pet hayvanlarının gömü alanı da hastanede düzenli bir şekilde sundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarına umut ışığı oldu

Sıcak bir yuvaya kavuşması için çalışmalar yapıyoruz

Veteriner Hekim Oğuz Emre Özlülerden, hastanede verdikleri hizmetlerin kalitesini vurguladı. Özlülerden, 'Ocak sonundan bu yana çoğunluğu köpek olmak üzere bin 851 hastamızı ağırladık. Bin 85 sokak hayvanını iyileştirdik. Tüm bunların yanı sıra can dostlarımızın sıcak bir yuvaya kavuşması için sahiplendirme çalışmalarını da yürütüyoruz. Hastanemiz açıldığı günden bu yana 30 hayvanı sahiplendirdik. 300’den fazla kısırlaştırma operasyonu yaptık. Ortopedi ve cerrahi olarak da 141 ameliyat gerçekleştirdik' dedi.

Toplum sağlığı da bizim için çok önemli

Seyrek Sahipsiz Hayvan Hastanesi, sadece hayvan sağlığını değil, toplum sağlığını da korumaya yönelik çalışmalar yapmaktadır. Veteriner Hekim Özlülerden, 'Can dostlarımızın sağlığı da toplum sağlığı da bizim için çok önemli. Yaptığımız çalışmalarla halk sağlığını ve sokakta yaşayan canlarımızın sağlığını koruyoruz. Çok sayıda sokak hayvanına ulaşıyoruz. İlçe belediyelerimize de bu anlamda destek oluyoruz' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa’da Elektrikli Bisiklet Devrildi: Sürücü Hastaneye Kaldırıldı

Gazipaşa’da Elektrikli Bisiklet Devrildi: Sürücü Hastaneye Kaldırıldı