Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Çevre CW Enerji elektrikli araçlar için sarj istasyonları kuruyor

CW Enerji elektrikli araçlar için sarj istasyonları kuruyor

CW Enerji, CV Charging Vehicles markası altında sürdürülebilir ve yeşil enerjiye katkı sağlıyor. Elektrikli araçlar için şarj istasyonu ağı genişletiliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CW Enerji elektrikli araçlar için sarj istasyonları kuruyor
KAYNAK: CW Enerji/ Bülten

W Enerji, CV Charging Vehicles markası ile sürdürülebilir ve yeşil enerjiye katkıda bulunmaya devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, elektrikli araç şarj istasyonları ve istasyon ağı alanlarında yaptıkları çalışmalarla, şarj istasyonu ağının her geçen gün büyüdüğünü belirtti. İstasyonlar, elektrikli araçların hızlı ve etkin bir şekilde şarj edilmesini sağlarken, aynı zamanda yenilenebilir enerji kaynaklarından elde edilen elektriği kullanarak temiz ve yeşil bir çevreye de katkı sağlıyor.

CW Enerji elektrikli araçlar için sarj istasyonları kuruyor

Yeşil Geleceğe Katkı

Sarvan, 'Türkiye’de elektrikli araçların yaygınlaşmasıyla birlikte sürdürülebilir şarj çözümlerine olan ihtiyaç da artıyor. Biz de CW Enerji olarak, araç şarj istasyonlarımızla bu ihtiyaca cevap vermek ve çevre dostu bir geleceğe katkıda bulunmak için çalışıyoruz' dedi. Şirket, CV Charging Vehicles markasıyla elektrikli araç kullanımının yaygınlaşmasını hedefliyor, böylelikle karbon salınımını azaltarak gelecek nesillerimize daha temiz bir dünya bırakmayı amaçlıyor.

Şarj İstasyonu Ağının Genişlemesi

CW Enerji, Türkiye’nin her yerine şarj istasyonu kurmaya devam ediyor. İstasyonlar, elektrikli araçların hızlı ve etkin bir şekilde şarj edilmesini sağlarken, aynı zamanda yenilenebilir enerji kaynaklarından elde edilen elektriği kullanarak temiz ve yeşil bir çevreye de katkı sağlıyor. Sarvan, 'Sürdürülebilir bir geleceğe yaptığımız çalışmalarla katkı sağladığımız için gurur duyuyoruz. Çevreye duyarlı çözümlerimizle topluma katkı sağlamaya devam edeceğiz' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırılarında Ölü Sayısı 36 Bini Aştı

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırılarında Ölü Sayısı 36 Bini Aştı