Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Çevre Bodrum'da Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Bodrum'da Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Bodrum Belediyesi ekipleri, temizlik seferberliği kapsamında Gümbet'te detaylı temizlik çalışması yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da Temizlik Çalışmaları Sürüyor
KAYNAK: İHA

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'nin talimatı ile başlatılan temizlik seferberliği, Gümbet'te kapsamlı bir şekilde sürdürülüyor. Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinesinde, Destek Hizmetler ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin katkısıyla yürütülen çalışmalara, Bodrum Belediye Başkan Vekili ve Gümbet Mahallesinden sorumlu Meclis Üyesi Kanat Özsert, Başkan Yardımcısı Tanju Aksu ve Temizlik İşleri Müdürü Serdar Kaya da katıldı.

Gümbet Dayılar Sokak'ta Kapsamlı Temizlik

Temizlik çalışmaları kapsamında, Gümbet Dayılar Sokak üzerinde yoğun bir temizlik gerçekleştirildi. Ekipler, bölgede ot temizliği yaptı, otluk ve makilik alanlarda biriken atıkları temizledi. Ayrıca sahil şeridinde gelişi güzel atılmış tek kullanımlık ürün atıkları da toplandı. Çalışmalar kapsamında ağaç budaması da yapıldı.

A W262843 02

Başkan Yardımcısı Aksu'dan Açıklama

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tanju Aksu, temizlik çalışmalarının belirlenen plana göre farklı mahallelerde devam edeceğini belirtti. Aksu, vatandaşlardan çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalarını istedi.

A W262843 07

Vatandaşların Memnuniyeti

Bölgede teknesi bulunan vatandaşlar, yapılan temizlik çalışmalarından memnuniyetlerini dile getirdi. Çalışmaların bölgenin temizliği ve düzeni açısından önemli olduğunu vurguladılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sudan'da 26 Milyon Kişi Akut Açlık Çekiyor

Sudan'da 26 Milyon Kişi Akut Açlık Çekiyor