Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Çevre Aydın'da sokaklar boşaldı.

Aydın'da sokaklar boşaldı.

Türkiye'nin en sıcak illerinden biri olan Aydın’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Son günlerde hava sıcaklıklarının artış göstermesi ve nem oranındaki yükselme, şehirdeki cadde ve sokakları neredeyse boşaltmış durumda.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aydın'da sokaklar boşaldı.
KAYNAK: İHA

A W251425 01-2

Sıcaklıklar 45 Dereceyi Buluyor

Aydın genelinde, son haftalarda hava sıcaklıkları artış gösterirken, artan nem oranı ile birlikte hissedilen sıcaklık 45 dereceyi buluyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün verilerine göre, Aydın’daki hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4 ila 7 derece üzerinde seyredecek. Ayrıca, artan nem oranları Aydın'ı adeta etkisi altına alıyor. Yeni haftada, nem oranlarının yüzde 60'lara kadar çıkması bekleniyor. Özellikle deniz kenarındaki bölgelerde ise yüksek nem oranları nedeniyle hissedilen sıcaklıkların daha yüksek olacağı öngörülüyor.

Haftalık Hava Durumu Tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Aydın’da 22 Temmuz Pazartesi günü en yüksek hava sıcaklığının 42 derece olması bekleniyor. Nem oranı ise yüzde 61 olacak. 23 Temmuz Salı günü sıcaklık yine 42 derece civarında seyredecek ve nem oranı yüzde 40 olacak. 24 Temmuz Çarşamba günü sıcaklık 40 dereceye düşerken, nem oranı yüzde 53 olacak. 25 Temmuz Perşembe günü ise en yüksek sıcaklığın 39 derece ve nem oranının yüzde 61 olması bekleniyor. 26 Temmuz Cuma günü ise sıcaklık 38 dereceye gerilerken, nem oranı yüzde 65'e yükselecek.

Kent Sokakları Boşaldı

Aydın'da etkili olan yüksek nem ve sıcaklık nedeniyle kent sokakları boş kaldı. Havanın bunaltıcı hale gelmesi sebebiyle vatandaşlar evlerinde kalmayı tercih ediyor. Zorunlu olarak dışarıya çıkan vatandaşlar ise sıcaklardan korunmaya çalışıyor. Özellikle Aydın’ın merkez ilçesi Efeler’de bulunan Atatürk Kent Meydanı, sıcaklar ve nemden etkilenerek sessizliğe büründü. Kent meydanı ve çevresindeki parklar da boşaldı. Uzmanlar, vatandaşlara zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamalarını tavsiye ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nintendo Switch İçin Yeni Aksesuar! Joy-Con Şarj Standı Duyuruldu

Nintendo Switch İçin Yeni Aksesuar! Joy-Con Şarj Standı Duyuruldu