Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Zonguldak'ta yanmış ces*din ardında cinayet şüphesi

Zonguldak'ta yanmış ces*din ardında cinayet şüphesi

Zonguldak'ta, 50 yaşındaki Afgan vatandaşı Mohammad Nourtani'nin yanmış ces*di bulunduktan sonra ortaya çıkan iddialar, olayın daha karmaşık bir hal aldığını gösteriyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Zonguldak'ta yanmış ces*din ardında cinayet şüphesi
KAYNAK: İHA

Zonguldak'ta, 50 yaşındaki Afgan vatandaşı Mohammad Nourtani'nin yanmış ces*di bulunduktan sonra ortaya çıkan iddialar, olayın daha karmaşık bir hal aldığını gösteriyor.

Şu anda devam eden soruşturma kapsamında, olayın faili olduğu düşünülen bir kişi ile birlikte diğer 5 şüphelinin sorguları devam ediyor. Aynı zamanda, işçinin kaçak bir ocakta öldüğü iddiaları, diğer suçları bulunan şüphelilerin, ces*de "infazımız yanar" düşüncesiyle cinayet süsü verdikleri iddiasını beraberinde getirdi. Nourtani'nin ölümüne ilişkin netlik kazanması için adli tıp raporu bekleniyor.

Kaçak ocakta çalışırken fenalaşıp bilincini kaybettiği ortaya çıktı

Edinilen bilgilere göre, 10 Kasım'da Rat Mahallesi Kırat mevkisinde bulunan ormanlık alanda yanmış bir erkek ces*di bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, ces*din benzinle yakıldığını belirledi. Yapılan otopsi incelemesinde, ces*din kayıp Afgan işçi Vezir Mohammad Nourtani'ye ait olduğu tespit edildi. Olayın ardından jandarma ekipleri, Nourtani'nin çalıştığı iddia edilen kaçak maden ocağı bölgesinde detaylı incelemelerde bulundu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Nourtani'nin kaçak ocakta çalışırken fenalaşıp bilincini kaybettiği ortaya çıktı. Bu gelişmenin ardından, kaçak ocağı işlettiği iddia edilen bir şahıs ve diğer 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin sorguları devam ediyor.

AW075017_01

Şüpheli Süreç

Olayın ilginç bir boyutu da, Nourtani'nin ölümünün ardından ces*di yakmaya karar verdiklerinde bir işçinin itiraz ettiği, ancak şüphelilerin bir akaryakıt istasyonundan benzin alarak cinayet süsü vermek üzere ces*di yaktığı iddiaları oldu. Ayrıca, Nourtani'nin kaçak ocakta öldüğü iddia edilse de, adli tıp raporu sonucuyla ces*din sağken mi yoksa öldükten sonra mı yakıldığı netlik kazanacak.

AW075017_03

Kaçak Maden Ocağı İddiaları

Diğer yandan, söz konusu kaçak maden ocağının geçen 6 Kasım'da göçertilerek kullanılamaz hale getirildiği ancak şüphelilerin başka bir giriş açarak kömür üretimine yeniden başladığı iddia edildi. Ces*din bulunmasının ardından, yetkililer tarafından ocak tamamen kullanıma kapatıldı. 6 şüphelinin jandarmadaki sorgularının ardından Zonguldak Adliyesi'ne sevk edilmesi bekleniyor.

AW075017_02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kasım ayı Meclisi'nde 2024 bütçeleri iki katına çıktı

Kasım ayı Meclisi'nde 2024 bütçeleri iki katına çıktı