Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş 'Yürüyüşünü Beğenmedim' dedi Bacaklarına Sıktı!

'Yürüyüşünü Beğenmedim' dedi Bacaklarına Sıktı!

Kağıthane'de yaşanan silahlı saldırı sonucu bir adamın yaralanmasıyla ilgili şüpheli tutuklandı. Polis, saldırganı kısa sürede yakaladı ve adli süreç başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Kağıthane'nin Şirintepe Mahallesi'nde geçtiğimiz aylarda yaşanan bir olayda, sokakta yürüyen İzzet K., aniden bir silahlı saldırıya maruz kaldı. Saldırganın ani saldırısı sonucunda İzzet K.'nın bacağından yaralanmasıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan İzzet K., Sarıyer Seyrantepe'deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırı anı, çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansırken, saldırgan olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Polis Saldırganı Yakaladı

Olayın ardından polis ekipleri, İzzet K.'nın ifadesine başvurdu. Saldırganı tanımadığını ve aralarında bir husumet olmadığını belirten İzzet K.'nın ifadesi üzerine polis, saldırganı bulmak için çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda Murat Y., Şirintepe'de bir cadde üzerinde kıskıvrak yakalandı.

'Yürüyüşünü Beğenmedim'

Gözaltına alınan Murat Y., polise verdiği ifadesinde 'Yürüyüşünü beğenmediğim için bacaklarından vurdum' şeklinde beyanda bulundu. Adli süreçlerin tamamlanmasının ardından mahkemeye çıkarılan şahıs, 'kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
600 Yıllık Tarihi Hamamın İçinde Kahve Keyfi

600 Yıllık Tarihi Hamamın İçinde Kahve Keyfi