Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Eşiyle İlişkisi Olduğu Gerekçesiyle Yeğenini Öld*ren Şahsa Müebbet

Eşiyle İlişkisi Olduğu Gerekçesiyle Yeğenini Öld*ren Şahsa Müebbet

Eskişehir'de boşanma aşamasındaki eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla yeğenini öldüren Nurullah Kalay, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eşiyle İlişkisi Olduğu Gerekçesiyle Yeğenini Öld*ren Şahsa Müebbet
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Nurullah Kalay, Diyarbakır'da yaşayan ve eşiyle boşanma aşamasında olan bir kişiydi. Eşi Ebru Kalay ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle, 10 Ağustos 2022 gecesi Eskişehir'de öğrenci olan yeğeni Heybetullah Kalay'ı silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından, Nurullah Kalay eşinin yaşadığı Bursa'ya gitmeye çalışırken yakalandı ve Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alındı.

Mahkeme Kararı

Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında, Nurullah Kalay hakkında kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezası verildi. Ayrıca, eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından toplam 23 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti. Ancak, eşi Ebru Kalay'a karşı olan suçlamadan beraat kararı verildi ve ruhsatsız silah taşıma suçundan 1 yıl 6 ay hapis cezası uygulandı.

Gerçekten çok pişmanım ve üzgünüm

Karar öncesinde son sözleri sorulan Nurullah Kalay, "Gerçekten çok pişmanım ve üzgünüm. Keşke küfür edip kaçmasaydı da bunlar yaşanmamış olsaydı" şeklinde konuştu. Mahkeme, Kalay'ı Heybetullah Kalay'a karşı işlediği kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca, Bursa'da yaşayan eşi Ebru Kalay'a karşı işlediği suçlardan beraat etti ve ruhsatsız silah taşıma suçundan 1 yıl 6 ay hapis cezasına hükmedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez’de Bulunan Cesedin Kimliği Belirlendi! 10 Gün Hayatını Kaybetmiş

Kepez’de Bulunan Cesedin Kimliği Belirlendi! 10 Gün Hayatını Kaybetmiş