Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yunan şarkıcı Atatürk posterini istemedi: Seyirciler tepki gösterdi!

Yunan şarkıcı Atatürk posterini istemedi: Seyirciler tepki gösterdi!

Yunan şarkıcı Despina Vandi, Çeşme'de düzenlenen Türk Eğitim Vakfı yararına gerçekleştirilecek konsere katılmayı reddetti. Vandi, sahneye Atatürk posterinin asılmasını kabul etmediği için performansını gerçekleştirmedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Yunan şarkıcı Despina Vandi, Çeşme'de Türk Eğitim Vakfı yararına gerçekleştirilecek konsere Atatürk posterinin asılmasını kabul etmeyerek sahneye çıkmadı. Bu durum salonda bulunan izleyiciler arasında büyük bir tepkiye yol açtı.

Yunan şarkıcı Atatürk posterini istemedi: Seyirciler tepki gösterdi!

Vandi'nin bu tavrı, konsere gelenler tarafından Atatürk posterinin asılmasını talep eden sloganlar ve protestolarla karşılandı. Protestolar uzun süre devam etmesine rağmen Vandi'nin fikri değişmedi ve sahneye çıkmayı reddetti.

İzmir Marşı Seslendirildi

Atatürk posterinin asılmaması ve Vandi'nin sahneye çıkmaması üzerine salonda bulunan izleyicilerden bazıları sahneye çıkarak İzmir Marşı'nı söylemeye başladı. Bu durum salonda bulunan diğer izleyiciler tarafından da alkışlarla desteklendi.

Atatürk'ün posterini indirmeye yeltenemez

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, konser sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Türk Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen ve Despina Vandi'nin katılması planlanan konserde yaşanan olaylar hakkında konuşan Denizli, şu ifadeleri kullandı:

'Bu bir yardım konseri. Burada belediyenin hiçbir menfaati yok. Bu çocuklar ve eğitim için verilen bir konser. Türk Eğitim Vakfı yetkilileri bize sahnede Despina Vandi’ye yer vermek istediklerini söylediler. Biz belediye olarak elimizden geldiğince destek olduk. Daha sonra sahneye çıkmadığını, Türk bayrağı ve Atatürk posterlerinin inmesini istediğini söylediler. Biz bu toprakları kazanmak için çok fazla şehit verdik. Bizim topraklarımızda, benim belediye başkanı olduğum bir kentte hiçbir güç ne bayrağımızı ne de Atatürk'ün posterini indirmeye yeltenemez. Bunu aklından da geçiremez. Hanımefendi diliyorum ivedilikle bu şehrin sınırlarını terk etsin. Ama dilerim bir daha gittiği hiçbir ülkede bir ülkenin kanla elde edilmiş bayrağını indirmeyi aklından dahi geçirmez. Dilerim bu ona tarihi bir ders olur. Ben hanımefendi adına utanıyorum'

Yorumlar
B
Birisi 2 ay önce
Sabah akşam Yunanistan ucuz Yunanistan bedava reklamını yapan laikler aydınlar algicilar işte Yunan bu size kapak olsun zerre Atatürkçü iseniz ???
BEĞENME
0
CEVAPLA
Sabancı Gençlik Seferberliği'ne Antalya'dan Yoğun İlgi!

Sabancı Gençlik Seferberliği'ne Antalya'dan Yoğun İlgi!