Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Despina Vandi Açıklama Yaptı! Türk Bayrağı ve Atatürk Resimleri Nedeniyle Sahneye Çıkmamıştı

Despina Vandi Açıklama Yaptı! Türk Bayrağı ve Atatürk Resimleri Nedeniyle Sahneye Çıkmamıştı

Çeşme'de dün akşam konser vermesi beklenen Yunan şarkıcı Despina Vandi, sahnede Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün resimleri olduğu için sahneye çıkmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Despina Vandi Açıklama Yaptı! Türk Bayrağı ve Atatürk Resimleri Nedeniyle Sahneye Çıkmamıştı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Olayın ardından Despina Vandi, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Vandi, “Planlanan konserimde beni onurlandıracak olan dinleyici kitlelerine büyük saygı duyarak, Türk Eğitim Vakfı'nın etkinliğin niteliğini 'konser' olarak değiştirme, yasak ve üzerinde anlaşmaya varılmamış bir siyasi yaklaşım sergileme kararı alması nedeniyle bu etkinliğe katılmamın mümkün olmadığını duyuruyorum” dedi.

TEV'den Üzgün Açıklama

Türk Eğitim Vakfı (TEV) ise yaşanan olayla ilgili bir açıklama yaptı. TEV, "17 Temmuz akşamı İzmir Çeşme'de sanatçı Despina Vandi'nin sahne almasını planladığımız yardım konserinde, dahlimiz olmayan şekilde yaşananlardan ötürü son derece üzgünüz. Eğitimde fırsat eşitliği adına destekçilerimizin katkıları ile düzenlenen etkinliklerde Türk bayrağımızı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve vakfımızın posterini aynı düzende ve titizlikle sergiliyoruz. Despina Vandi bu konudaki değiştirilmez hassasiyetimiz sebebiyle konserde sahne almayacağını tarafımıza bildirdi. Bu kararın ardından iki komşu ülkenin sanatının icra edildiği güzel bir gece olmasını hayal ettiğimiz konserimizde yaşananlardan dolayı üzgün olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunuyor, yanımızda olan tüm misafir ve bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
F
Falan filan 2 ay önce
Atatürk ve Türk bayrağı aziz Türk milletinin onuru şerefi ve birlik beraberlik unsurudur. Kin nefret ve düşmanliktan çıkmadım de rahatla bizdede halk yunanistan ucuz diye size gondersin kendi halkını ???
BEĞENME
0
CEVAPLA
Milli Savunma Bakanlığı Açıkladı! 3 PKK'lı Terörist Teslim Oldu

Milli Savunma Bakanlığı Açıkladı! 3 PKK'lı Terörist Teslim Oldu