Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yerlikaya: Narkogüç Operasyonunda 3 ton 275 kg uy*şturucu madde ele geçirildi 378 şüpheli yakalandı

Yerlikaya: Narkogüç Operasyonunda 3 ton 275 kg uy*şturucu madde ele geçirildi 378 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, ülkede uy*şturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen "NARKOGÜÇ-39" Operasyonu büyük bir başarıya ulaştı. Operasyon, ülke genelinde eş zamanlı olarak 49 ilde gerçekleştirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yerlikaya: Narkogüç Operasyonunda 3 ton 275 kg uy*şturucu madde ele geçirildi 378 şüpheli yakalandı
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, ülkede uy*şturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen "NARKOGÜÇ-39" Operasyonu büyük bir başarıya ulaştı. Operasyon, ülke genelinde eş zamanlı olarak 49 ilde gerçekleştirildi. Bu operasyon kapsamında, uy*şturucu madde imalatçılarına ve satıcılarına karşı etkili bir mücadele yürütüldü.

Toplamda 3 ton 275 kilogramlık büyük bir uy*şturucu madde miktarı ele geçirildi. Bu miktarın içinde 886 kilogram metamfetamin ve 14 kilogram koka*n bulundu. Operasyonun kapsamı geniş olup, sokak satıcılarından imalatçılara kadar uzanan geniş bir yelpazede gerçekleştirilmiştir.

Operasyonun başarısını vurgulayan Bakan Soylu, 378 şüpheli zehir tacirinin etkili bir şekilde yakalandığını belirtti. Bu operasyonla beraber, ülkenin uy*şturucu ticaretiyle mücadelesine önemli bir darbe indirilmiş oldu. Soylu, bu tür operasyonların devam edeceğini ve ülkenin genel güvenliğine yönelik tehdit oluşturan unsurlarla mücadelede kararlılıkla devam edileceğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Evde bakım maaşı yattı mı? Ne zaman yatacak?

Evde bakım maaşı yattı mı? Ne zaman yatacak?