Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yerlikaya: İstanbul'da Kaçak Göçmen Operasyonunda 94 Kişi Yakalandı

Yerlikaya: İstanbul'da Kaçak Göçmen Operasyonunda 94 Kişi Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükçekmece'de yapılan operasyonda durdurulan bir tırda 94 kaçak göçmen ile 5 organizatörün yakalandığını açıkladı. Operasyonda tutuklanan organizatörlerin göçmen kaçakçılığı suçundan yargılanacakları belirtildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yerlikaya: İstanbul'da Kaçak Göçmen Operasyonunda 94 Kişi Yakalandı
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yapılan ‘Kalkan 26’ operasyonları çerçevesinde bir tırda yapılan aramada 94 kaçak göçmen ile 5 organizatörün yakalandığını duyurdu.

Operasyon hakkında sosyal medya hesabından bilgi veren Bakan Yerlikaya, operasyonun İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü tarafından TEM Otoyolu Edirne istikameti üzerinde Büyükçekmece mevkiinde gerçekleştirildiğini belirtti.

94 düzensiz göçmenin ele geçirildi

Operasyon kapsamında yakalanan 5 göçmen kaçakçılığı organizatörü ile bu organizatörlerle anlaşma yaptıkları tespit edilen 94 düzensiz göçmenin ele geçirildiği ifade edildi. Bakan Yerlikaya, operasyon sonucunda tır sürücüsü A.G. ile birlikte organizatörler T.K., C.E., R.H. ve B.T.'nin göçmen kaçakçılığı suçundan tutuklandığını açıkladı.

Hukuki Süreç Devam Ediyor

Tutuklanan şüphelilerin, göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla yargılanacakları belirtildi. Operasyonun, Türkiye'nin göçmen kaçakçılığı ile mücadelede kararlı duruşunu gösterdiği vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alman imalat sanayisinde birikmiş siparişler 5 aydır daralıyor

Alman imalat sanayisinde birikmiş siparişler 5 aydır daralıyor