Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yerlikaya: Gürz-8 Operasyonlarında 222 Ter*r Şüphelisi Yakalandı

Yerlikaya: Gürz-8 Operasyonlarında 222 Ter*r Şüphelisi Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 36 ilde düzenlenen Gürz-8 operasyonlarında 222 ter*r şüphelisinin yakalandığını açıkladı. Şüphelilerin ter*r örgütü üyeliği, propaganda ve finansman sağlama gibi suçlara karıştıkları belirlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yerlikaya: Gürz-8 Operasyonlarında 222 Ter*r Şüphelisi Yakalandı
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 36 ilde Bölücü Ter*r Örgütü'ne (BTÖ) yönelik gerçekleştirilen “Gürz-8” operasyonlarında 222 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlar, Adana, Ankara, Diyarbakır, İstanbul, İzmir gibi büyükşehirler de dahil olmak üzere geniş bir bölgede yürütüldü.

Operasyonlar kapsamında yakalanan şüphelilerin, silahlı terör örgütüne üye olarak örgütün kırsal kadrolarına katılacakları, geçmişte ter*r örgütü içinde faaliyet yürüttükleri, sosyal medya üzerinden terör propagandası yaptıkları, ter*rizme finansman sağladıkları ve örgütsel doküman bulundurdukları tespit edildi. Ayrıca operasyonlar sırasında çok sayıda ruhsatsız tabanca, av tüfeği, döviz ve Türk lirası ile birlikte dijital materyal ele geçirildi.

Terörle Mücadelede Kararlılık Vurgusu

Bakan Yerlikaya, terörle mücadeledeki kararlılığı bir kez daha vurgulayarak, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ter*ristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sigara kullanımı erken menopoza neden oluyor

Sigara kullanımı erken menopoza neden oluyor