Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yerlikaya duyurdu! 'Kuyu-10' operasyonunda 11 şüpheli yakalandı

Yerlikaya duyurdu! 'Kuyu-10' operasyonunda 11 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük merkezli "Kuyu-10" operasyonunda, Sezgin ve İmdat Yüksel'in liderliğindeki suç örgütünün çökertildiğini ve 11 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yerlikaya duyurdu! 'Kuyu-10' operasyonunda 11 şüpheli yakalandı
KAYNAK: AA

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Karabük, İstanbul ve Ankara'da "Kuyu-10" operasyonunun düzenlendiğini belirtti.

Operasyonda aralarında örgütün elebaşılığını yapan Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel'in de bulunduğu 11 suç örgütü üyesi şüphelinin yakalandığını bildiren Yerlikaya, şüphelilerin "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "yağma", "nitelikli dolandırıcılık", "kasten yaralama", "tehdit" ve "uyuşturucu madde ticareti" suçlarını işlediklerinin belirlendiğini ifade etti.

Operasyonda 4 ruhsatsız av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, çok sayıda senet, pos cihazı ve doküman ele geçirildiğini belirten Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sıkı para politikası duruşunu destekleyici yeni hamleler

Sıkı para politikası duruşunu destekleyici yeni hamleler