Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yerlikaya: 32 ilde bölücü ter*r örgütüne düzenlenen operasyonlarda 113 şahıs gözaltına alındı

Yerlikaya: 32 ilde bölücü ter*r örgütüne düzenlenen operasyonlarda 113 şahıs gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 ilde gerçekleştirilen "Kahramanlar-41" operasyonlarında bölücü ter*r örgütüne (BTÖ) yönelik başarılı bir şekilde toplam 113 şüpheli şahsın gözaltına alındığını duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yerlikaya: 32 ilde bölücü ter*r örgütüne düzenlenen operasyonlarda 113  şahıs gözaltına alındı
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 ilde gerçekleştirilen "Kahramanlar-41" operasyonlarında bölücü ter*r örgütüne (BTÖ) yönelik başarılı bir şekilde toplam 113 şüpheli şahsın gözaltına alındığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ter*rle mücadelede kararlılıkla devam edileceğini vurgulayarak şu bilgileri paylaştı:

"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, son ter*rist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edeceğiz. Şehitlerimizin kanları yerde kalmadı, kalmayacak. Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde ter*r örgütlerinin faaliyetlerinin ve finans kaynaklarının engellenmesi kapsamında, BTÖ’ye yönelik; Adana, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Şırnak, Tunceli ve Van İl Jandarma Komutanlıkları tarafından gerçekleştirilen Kahramanlar-41 operasyonlarda 113 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmalarımızı tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Ter*rle mücadelemiz son ter*rist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek."

Bu başarılı operasyonlarla birlikte ter*r örgütlerine yönelik etkili bir mücadele sürdürülmekte ve ter*rist unsurların faaliyetleri engellenmeye çalışılmaktadır. Operasyonlara katılan güvenlik güçlerine tebriklerle birlikte milletin dua ve desteğiyle mücadele kararlılıkla devam edecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da heyelan! Sahil yolu ulaşıma kapandı

Hatay'da heyelan! Sahil yolu ulaşıma kapandı