Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yalova Valiliği'nden Arama Kurtarma Çalışmaları ile İlgili Açıklama

Yalova Valiliği'nden Arama Kurtarma Çalışmaları ile İlgili Açıklama

Yalova Valiliği, 25 Ağustos'ta Armutlu ilçesinde kaybolan iki kişinin arama kurtarma çalışmalarının 47 unsur ve 149 personelle devam ettiğini açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yalova Valiliği'nden Arama Kurtarma Çalışmaları ile İlgili Açıklama
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Yalova Valiliği, 25 Ağustos 2024 tarihinde Armutlu ilçesinde kanoyla denize açıldıktan sonra kaybolan iki kişinin arama kurtarma çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Olayın ardından başlatılan çalışmalar, 47 unsur ve 149 personelle yürütülüyor.

Geçtiğimiz Pazar akşam saatlerinde, Armutlu Meslek Yüksekokulu süs balıkları üretim birimi önlerinden gezmek için denize açılan tersane işçileri Hüseyin Piner (33) ve Yücel Coşkun (28), saat 17.28'de cep telefonlarıyla Bursa 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yardım çağrısı yaptı. Ancak, bölgeye kısa sürede ulaşan Sahil Güvenlik ekipleri, iki kişiye ulaşamadı.

Arama Kurtarma Çalışmaları

Yalova Valiliği'nin açıklamasına göre, Armutlu'da kaybolan ve haber alınamayan iki şahsın arama kurtarma faaliyetleri 17.30'da başlamış, 18.57'de şişme kanoya ulaşılmış ancak aranan kişilere rastlanmamıştır. Arama çalışmaları Yalova açıklarının yanı sıra Bursa'nın Mudanya ilçesi açıklarında da sürdürülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da Hafriyat Kamyonu Devrildi: 1 Yaralı

Alanya'da Hafriyat Kamyonu Devrildi: 1 Yaralı