Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Van'da farklı suçlardan aranan kişilere operasyon düzenlendi

Van'da farklı suçlardan aranan kişilere operasyon düzenlendi

Van Emniyet Müdürlüğü, kamu düzenini koruma ve suçla mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanması amacıyla 28 ekibin ve 70 personelin katılımıyla 12 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Van'da farklı suçlardan aranan kişilere operasyon düzenlendi
KAYNAK: İHA

Van Emniyet Müdürlüğü, kamu düzenini koruma ve suçla mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanması amacıyla 28 ekibin ve 70 personelin katılımıyla 12 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendiğini açıkladı.

26 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilen operasyon sonucunda 12 kişinin yakalandığı ve bu kişilerin toplamda 49 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezasına çarptırıldığı bildirildi. Açıklamada, bu kişiler arasında farklı suçlardan arananlar bulunduğu ve bu suçlar arasında hükümlü veya tutuklunun kaçması, bir yabancıyı ülkeye sokma veya ülkede kalmasına imkan sağlama, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama, basit yaralama, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma, 5607 Sayılı Yasa'nın 3/18. maddesine muhalefet, dolandırıcılık, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarının bulunduğu ifade edildi. Yakalanan kişilerin adları ve aldıkları cezalar da açıklamada yer aldı. Toplam 12 şahıstan 7'sinin cezaevine gönderildiği belirtildi.

vaan

van

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Kaleiçi sokakları renklendi

Antalya Kaleiçi sokakları renklendi