Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Uy*şturucuyla seyahat ederken narkotik köpeğinden kaçamadı

Uy*şturucuyla seyahat ederken narkotik köpeğinden kaçamadı

Aydın'ın Söke ilçesinde gerçekleştirilen yol kontrolü sırasında durdurulan şehirlerarası bir otobüste gerçekleşen operasyonda uy*şturucu ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uy*şturucuyla seyahat ederken narkotik köpeğinden kaçamadı

Aydın'ın Söke ilçesinde gerçekleştirilen yol kontrolü sırasında durdurulan şehirlerarası bir otobüste gerçekleşen operasyon, Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın uy*şturucu madde ile mücadeledeki kararlı çalışmalarını bir kez daha ortaya koydu. Yapılan kontroller sırasında narkotik köpeği kullanılarak gerçekleştirilen aramalarda, otobüs içerisinde seyahat eden yolcuların üst ve eşyaları incelendi.

Bu kapsamda, U.A. ve K.T. isimli iki şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında gerçekleştirilen aramada, 14 adet sentetik hap ile 15 gram kubar esr*r ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından yakalanan şüpheliler, hemen gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak başlatılan adli süreç, gözaltına alınan şahısların uy*şturucu madde bulundurma suçlamasıyla yargılanmasını içeriyor. Aydın İl Jandarma Komutanlığı, bu tür operasyonlarla uy*şturucu ile mücadelede kararlılığını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da ekmek fiyatlarına İTO'dan yeni ayar

İstanbul'da ekmek fiyatlarına İTO'dan yeni ayar