Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ünlü Zincir Restoranın Afyonkarahisar'daki Şubesinin Asma Tavanı Çöktü!

Ünlü Zincir Restoranın Afyonkarahisar'daki Şubesinin Asma Tavanı Çöktü!

Afyonkarahisar'da meydana gelen olayda ünlü bir zincir restoranın şubesinde asma tavanının çökmesi sonucu 11 kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Zincir Restoranın Afyonkarahisar'daki Şubesinin Asma Tavanı Çöktü!
KAYNAK: İHA

Afyonkarahisar-İzmir karayolu Akören beldesi girişinde, ünlü bir zincir restoran olan Köfteci Yusuf'un şubesi, asma tavanının çökmesi sonucu 11 kişi yaralandı. Olayın detaylarına göre, restoranın çok sayıda şubesine ev sahipliği yapan bu şubesi, bilinmeyen bir nedenden dolayı asma tavanın çökmesiyle sarsıldı.

Restoranın içerisinde müşteriler bulunduğu sırada meydana gelen çökme sonucunda, bazı müşteriler tavan parçalarının altında kalarak yaralandı. Olayın ardından çevrede bulunanlar durumu bildirerek, jandarma, 112 acil servis ve itfaiye ekiplerinin bölgeye sevk edilmesini sağladı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine ulaşan ekipler, hızlı bir şekilde yaralıları hastaneye nakletti. Yaşanan acı olayda, 7'si hafif olmak üzere toplamda 11 kişi yaralandı. Can pazarının yaşandığı bu olayın ardından, zincir restoranın şubesi faaliyetlerini tamamen durdurdu.

İncelemeler Sürüyor

Jandarma ekipleri, olayın detaylarını araştırmak üzere incelemelerine devam ederken, tavanın çökme nedeniyle ilgili detaylı bir çalışma yapan itfaiye ekipleri de bulunmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rıza Kayaalp: 'Çok istiyordum 13'üncü şampiyonluğu'

Rıza Kayaalp: 'Çok istiyordum 13'üncü şampiyonluğu'