Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Trafikte dilenen ve cam silen kişiler gözaltına alındı

Trafikte dilenen ve cam silen kişiler gözaltına alındı

Adana'da, yol kenarlarında dilenerek ve kavşaklarda araç camlarını silerek para talep eden şahıslar, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trafikte dilenen ve cam silen kişiler gözaltına alındı
KAYNAK: İHA

Adana'da, yol kenarlarında dilenerek ve kavşaklarda araç camlarını silerek para talep eden şahıslar, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Artan dilencilik faaliyetleri üzerine harekete geçen Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çukurova Belediyesi zabıta ekipleri, bu konuda ortak bir çalışma başlattı.

Trafik kavşaklarında araçların camlarını silerek ve yol kenarlarında dilenerek trafiği tehlikeye atan kişilerin, özellikle çocukların bu tür faaliyetlerde bulunmasının önlenmesi amacıyla düzenlenen operasyona çok sayıda zabıta memuru ve emniyet personeli katıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde, mendil, çiçek ve yara bandı satan, araç sürücülerinden para talep eden çoğunluğunu çocuk ve kadınların oluşturduğu şahıslar gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların, cam silme eylemleri sırasında ters kelepçe takılarak güvenlik altına alındığı belirtildi. Aynı zamanda, dilencilik ve benzeri faaliyetlerde bulunan şahıslar hakkında yasal işlemler başlatıldı. Bu operasyon, Adana'da kamu düzeninin ve trafik güvenliğinin korunması adına atılan önemli adımlardan biridir.

Adana’da Cam Silen Ve Dilenen Şahıslar Gözaltına Alındı W

Adana’da Cam Silen Ve Dilenen Şahıslar Gözaltına Alındı3 W

Adana’da Cam Silen Ve Dilenen Şahıslar Gözaltına Alındı2 W

Adana’da Cam Silen Ve Dilenen Şahıslar Gözaltına Alındı4 W

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fuh*ş operasyonunda yatağın altına saklanırken yakalandı

Fuh*ş operasyonunda yatağın altına saklanırken yakalandı