Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Tekirdağ'da Fuh*ş Çetesi Operasyonuyla Çökertildi

Tekirdağ'da Fuh*ş Çetesi Operasyonuyla Çökertildi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde uzun süredir izlenen bir fuh*ş çetesi, polisin film gibi bir operasyonuyla çökertildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tekirdağ'da Fuh*ş Çetesi Operasyonuyla Çökertildi
KAYNAK: İHA

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde uzun süredir izlenen bir fuh*ş çetesi, polisin film gibi bir operasyonuyla çökertildi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, teknik ve fiziki takip çalışmaları sonucunda çetenin faaliyetlerini tespit etti. Müşteri kılığına giren polis ekipleri, çetenin üyelerine operasyon düzenledi ve 5 kişiyi gözaltına aldı.

Polis ekipleri, çetenin fuh*şa aracılık ettiğini belirlemek için uzun süre teknik ve fiziki takip yaptı. Organizatör ve yardımcılarını belirleyen ekipler, düzenledikleri operasyonla şüphelileri gözaltına aldı.

Gözaltına Alınanlar

Operasyon sonucunda organizatör olarak belirlenen D.A. (48) ve yardımcısı olduğu iddia edilen Y.A. (21) ile Özbekistan uyruklu olduğu tespit edilen G.K. (23), O.K. (23), M.B. (22) gözaltına alındı.

Ele Geçirilenler

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 25 bin Türk Lirası, 750 Dolar ve 12 adet cep telefonu ele geçirildi. Şüpheliler, işlemlerinin yapılması için adliyeye sevk edildi. Ayrıca fuh*şa teşvik edildiği belirlenen 2 yabancı uyruklu kadın ise İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Erdemli'de Sıhhi Tesisat Dükkanında Korkunç Yangın

Mersin Erdemli'de Sıhhi Tesisat Dükkanında Korkunç Yangın