Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Tarla sulama havuzuna düşen çocuğu kurtarmaya çalışan 2 kişi öld*

Tarla sulama havuzuna düşen çocuğu kurtarmaya çalışan 2 kişi öld*

Sultanhisar'da bir çocuğun sulama havuzuna düştüğünü görerek havuza giren 4 kişiden 2'si hayatını kaybederken, diğer 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Tarla sulama havuzuna düşen çocuğu kurtarmaya çalışan 2 kişi öld*
KAYNAK: İHA

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde saat 16.30 sıralarında Hancıoğlu mevkisi'nde meydana gelen olayda, bir çocuk tarla sulama havuzuna düştü. 

Boğulma tehlikesi geçiren çocuğu gören 4 kişi, hemen çocuğu kurtarmak için havuza girdi. Ancak, olayın ardından havuza giren 4 kişiden 2'si hayatını kaybetti.

Ekipler Müdahale etti

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. O esnada havuza giren kişilerden 2'si hayatını kaybederken, diğer 2 kişi havuzdan çıkarılarak Nazilli ve Sultanhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay nasıl gelişti?

5 yaşındaki küçük kız çocuğu henüz bilinmeyen bir nedenle sulama havuzuna düştü. Boğulma tehlikesi geçiren A.A.'yı kurtarmak için akrabası A.A., Murat Aktaş (26) ve Erkan Aktaş (33) havuza girdi.

Yosun Önleyici Kimyasalın Etkileri

Havuzun yosun tutmaması için bakır sülfat kullanıldığı öğrenildi. Bu kimyasal madde, havuzdan çıkan 4 kişinin fenalaşmasına neden oldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, A.A., Murat Aktaş, Erkan Aktaş ve küçük kız çocuğu A.A.'ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.

İki kişi Kurtarılamadı

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Murat Aktaş ve Erkan Aktaş'ın bakır sülfat nedeniyle zehirlenerek yaşamını yitirdiği bildirildi. Zehirlenme şüphesiyle tedavi altına alınan A.A. ve küçük kız çocuğu A.A.'nın sağlık durumlarının stabil olduğu öğrenildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuru kayısıda taban fiyat açıklandı

Kuru kayısıda taban fiyat açıklandı