Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sosyal Medyada Ter*r Propagandası: Şahıs Tutuklandı

Sosyal Medyada Ter*r Propagandası: Şahıs Tutuklandı

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, ter*r örgütlerinin faaliyetlerini deşifre etme ve engelleme amacıyla yürütülen bir operasyon kapsamında, sosyal medya platformları üzerinden Türkiye'nin milli ve manevi değerlerine hakaret içerikli, aynı zamanda ter*r örgütlerini övücü nitelikte paylaşımlar yaptığı belirlenen bir şahsı tutukladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sosyal Medyada Ter*r Propagandası: Şahıs Tutuklandı
KAYNAK: İHA

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, ter*r örgütlerinin faaliyetlerini deşifre etme ve engelleme amacıyla yürütülen bir çalışma kapsamında, sosyal medya üzerinden Türkiye'nin milli ve manevi değerlerine hakaret içerikli ve ter*r örgütlerini övücü nitelikte paylaşımlar yapan bir kişiyi tespit etti.

26 Aralık tarihinde İzmit'te gerçekleştirilen özel bir operasyonla söz konusu şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan şahıs, yapılan detaylı incelemeler sonrasında ifadesi alındı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği hakaret içerikli ve ter*r örgütlerini övücü paylaşımlar nedeniyle hakkında yasal işlem başlatılan şahsın tutuklanmasıyla birlikte, kamu düzeni ve milli güvenliğe yönelik potansiyel bir tehdidin engellenmesine katkı sağlanmış oldu.

Sosyal Medyada Terör Örgütünü Öven Şahıs Tutuklandı2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zamlardan etkilenmeyen tek ürün! Bu yılda sabit

Zamlardan etkilenmeyen tek ürün! Bu yılda sabit