Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Şirinevler'deki binada patlama anı kamerada!

Şirinevler'deki binada patlama anı kamerada!

Şirinevler'de bir binada meydana gelen patlamadan acı haber geldi. İstanbul Valiliği patlamaya ilişkin açıklama yaptı. İşte o patlama anı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şirinevler'deki binada patlama anı kamerada!
KAYNAK: İHA

NİHAT SARAÇ

Olay, saat 15.00'te İstanbul Bahçelievler Şirinevler'de patlama meydana geldi.Edinilen bilgiye göre sokak üzerinde bulunan 6 katlı bir binada ilk belirlemelere göre doğalgaz kaynaklı patlama yaşandı. O anlar kamerada.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Patlama sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından çevredeki hastaneye sevk edildi.  Patlama nedeniyle park halindeki araçlar da hasar gördü. Patlama sonrası polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, patlama sonrası çevrede oluşan ufak çaplı yangına itfaiye ekipleri tarafından müdahalede bulunuldu.

45 YILLIK BİNA

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır binanın 1978 yapımı olduğunu söyledi. CNN TÜRK'e konuşan Bahadır, 'Tedbirler alındı. Yıkılma tehlikesi söz konusu değil' ifadelerini kullandı. Terör saldırısı iddialarıyla ilgili de konuşan Belediye Başkanı, öyle bir şeyin söz konusu olmadığını ifade etti. 

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Patlamaya ilişkin İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bahçelievler İlçesi Şirinevler Mahallesi’nde bir binada meydana gelen ve doğalgaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır toplam 4 kişi de yaralanmıştır" denildi. 

1 CAN KAYBI VAR

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada olayda 1 can kaybının olduğunu söyledi. Bahadır açıklamasında şunları söyledi; 1 kilometreue kadar geldi ses. Ama doğal gaz patlamasıymış. Emniyet orada, sağlık ekipleri orada. ambulanslar orada. Sesi ben de duydum. Odamdaydım. Telsizden hemen anons geçtim arkadaşlara. Doğal gaz patlamasıymış. Üzücü bir olay.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da magandalar ortalığı birbirine kattı!

Antalya'da magandalar ortalığı birbirine kattı!