Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sinop-Boyabat Yolunda Trafik Kazası: 1 Ölü 2 Yaralı

Sinop-Boyabat Yolunda Trafik Kazası: 1 Ölü 2 Yaralı

Sinop-Boyabat yolunda Dranaz Tüneli girişindeki trafik kazasında bir kişi öldü, iki kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sinop-Boyabat Yolunda Trafik Kazası: 1 Ölü 2 Yaralı
KAYNAK: İHA

Sinop-Boyabat yolunda, Dranaz Tüneli'nin girişinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı. Kazaya ilişkin ilk bilgilere göre, Boyabat istikametinden Sinop istikametine seyir halinde olan 34 FC 9200 plakalı otomobil, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu tünel girişindeki bariyerlere çarptı.

Kazada hayatını kaybeden kişinin F.K. (60) olduğu belirtildi. F.K., kaza yerinde yaşamını yitirdiği bildirilirken, sürücü E.K. ve araçta bulunan İ.K. ise yaralı olarak kurtuldu. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından hemen Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazanın meydana geldiği tünel girişi, sürücüler için özellikle dikkat gerektiren noktalardan biri olarak biliniyor. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kazaya yol açan nedenler ve tünel güvenliği üzerine soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İran'da Hastane Yangınında 9 Kişi Öldü 15 Kişi Yaralandı

İran'da Hastane Yangınında 9 Kişi Öldü 15 Kişi Yaralandı