Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sevgilisini öldüren adamın yalan çığlığı: 'Kız arkadaşım yaşasın'

Sevgilisini öldüren adamın yalan çığlığı: 'Kız arkadaşım yaşasın'

İzmit ilçesindeki Erenler Mahallesi'nde dün sabaha karşı meydana gelen olayda, Sibel Kayman'ı tabancayla vurarak öldüren erkek arkadaşı M.K.'nın olay yerindeki görüntüleri ortaya çıktı. M.K. ambulans geldiğinde "Sibel'im yaşasın" diyerek feryat etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sevgilisini öldüren adamın yalan çığlığı: 'Kız arkadaşım yaşasın'
KAYNAK: İHA

İzmit ilçesindeki Erenler Mahallesi'nde dün sabaha karşı meydana gelen olayda, Sibel Kayman'ı tabancayla vurarak öldüren erkek arkadaşı M.K.'nın olay yerindeki görüntüleri ortaya çıktı. Genç kadının acil sağlık ekiplerince ambulansa taşınma anında, M.K.'nın "Sibel'im yaşasın" diyerek feryat ettiği ve kız arkadaşının yaşamını yitirdiği olaya ilişkin gerçekleri gizlemeye çalıştığı anlar kaydedildi.

Olay, Erenler Mahallesi'ndeki bir binada meydana geldi. Sibel Kayman (25) ile evine gelen erkek arkadaşı M.K. arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan tartışma, kısa sürede cinayete dönüştü. M.K., yanında getirdiği tabancayı çıkartarak genç kadına ateş etti. Sibel Kayman, göğsüne isabet eden kurşunla kanlar içinde yere yığıldı.

Sibel

M.K., olay sonrasında "kız arkadaşım intihar etti" şeklinde yaptığı 112 Acil Çağrı Merkezi ihbarıyla sağlık ve polis ekiplerini olay yerine çağırdı. Ancak, olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen genç kadın hayatını kaybetti. M.K. ise kolundan aldığı yaralarla gözaltına alındı. Emniyet birimleri, M.K.'nın ifadesi ve detaylı incelemeler sonucunda Sibel Kayman'ın cinayete kurban gittiğini tespit etti. M.K., sorgusunda kız arkadaşına bilinçli bir şekilde ateş ettiğini itiraf etti ve suçunu kabul etti.

Sibell

Gözaltındaki M.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaya ilişkin yeni görüntülerde, ambulansa taşınan Sibel Kayman'ın hayatını kaybettiği sırada M.K.'nın "Sibel'im yaşasın" diyerek ağlaması ve çaresizce dövünmesi anlarına dair detaylar yer aldı. Görüntülerde, M.K.'nın çırpınışları ve acılı çığlıkları, olayın vahametini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Sibelin Katili

An-1

Ann

An 2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Topaloğlu’nun 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü Mesajı

Başkan Topaloğlu’nun 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü Mesajı