Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Serik'te Trafik Kazası: 16 Yaşındaki Melike'yi Hayattan Kopardı

Serik'te Trafik Kazası: 16 Yaşındaki Melike'yi Hayattan Kopardı

Antalya’nın Serik ilçesinde, 16 yaşındaki Melike Oğuz, babası Hüseyin Oğuz ile birlikte motosikletle okula giderken, otobüs çarpması sonucu ağır yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serik'te Trafik Kazası: 16 Yaşındaki Melike'yi Hayattan Kopardı

Antalya’nın Serik ilçesinde, 16 yaşındaki Melike Oğuz, babası Hüseyin Oğuz ile birlikte motosikletle okula giderken, otobüs çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza, Serik ilçesine bağlı Orta Mahalle, Belek turizm merkezi yolu üzerinde otogar karşısında meydana geldi. Hüseyin Oğuz’un kullandığı ve plakası belirlenemeyen motosiklet ile sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otobüs çarpıştı.

BABA VE KIZ HASTANEYE KALDIRDI

Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Motosiklette bulunan baba Hüseyin Oğuz ile kızı Melike Oğuz, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Melike Oğuz, daha sonra Antalya’da hastaneye sevk edildi. Ancak genç kız, 1 haftadır yoğun bakımda kaldığı hastanede kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Melike’nin cenazesi adli tıp kurumuna kaldırılırken, kazaya karışan ve daha önce ifadesi alınan otobüs sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tapu işlemlerinde iki aşamalı güvenlik başladı! Nasıl doğrulama yapılır?

Tapu işlemlerinde iki aşamalı güvenlik başladı! Nasıl doğrulama yapılır?