Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş ŞEHİT ANNESİNİN SÖZLERİ YÜREK YAKTI

ŞEHİT ANNESİNİN SÖZLERİ YÜREK YAKTI

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş’ın annesi Tülay Altınbaş'ın oğluna söylediği sözler yürekleri sızlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ŞEHİT ANNESİNİN SÖZLERİ YÜREK YAKTI

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş’ın annesi Tülay Altınbaş, görevini bırakmasını istediği oğlunun kendisine, “Şerefli bir mesleğim var, şehit olmak benim amacım” cevabını verdiğini söyledi. 

AW007237_01

"ÇOK BÜYÜK AMA GURUR VE ONUR VERİCİ BİR ACI"

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 9 Ağustos’ta teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan 27 yaşındaki Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş’ın annesi Tülay Altınbaş, Ankara Bala’daki taziye evinde duygusal anlar yaşadı. Acı ile gururu aynı anda yaşadığı söyleyen kederli anne Altınbaş, oğlu ile ilgili şöyle konuştu: “Çok büyük ama onur ve gurur verici bir acı. Bir annenin yaşamak istemediği, bir yandan da iyi ki yaşadım, oğlum şehit oldu dediğim bir durum. Ben dimdik yaktayım. Oğlum, narin birisiydi. Bir taraftan da yüreğim yanıyor. Çok iyi bir çocuktu. Pırlanta gibiydi. İnce ruhluydu. En küçük bir tartışmamızda hemen gelip özür diler, ayağımın altını öperdi. Çok farklı bir çocuktu”

aw007237_02

HAYALİ ANNESİNE EV ALMAKTI

Şehit teğmenin örnek bir karaktere sahip olduğunu söyleyen anne Altınbaş, ”Kendisiyle en son şehit olmadan bir gün önce görüştük. İstifa et gel dedim. Bana, ‘Olmaz anne, şerefli bir mesleğim var. Şehit olmak benim amacım. Hakkını helal et’ dedi. Ortaokuldan sonra askeri lise sınavlarını kazanmıştı. O zamandan beri asker olmak istiyordu. O dönem kilo problemi olduğu için sağlık sınavında elenmişti. Çok başarılı bir öğrenciydi. Kaymakam olmak istedi, vazgeçip teğmenliği seçti. Kendinden çok beni düşünürdü. ‘Anneme ev alayım’ diye hayal kurardı” dedi.

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MISIR GEVREĞİ FABRİKASI KÜL OLDU

MISIR GEVREĞİ FABRİKASI KÜL OLDU