Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Şanlıurfa'da Fırat Nehri'ne Atlamaya Çalışan Kadın Vatandaşlar Tarafından Kurtarıldı

Şanlıurfa'da Fırat Nehri'ne Atlamaya Çalışan Kadın Vatandaşlar Tarafından Kurtarıldı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde yaşanan olayda, Fırat Nehri'ne atlamaya çalışan bir kadın, çevredeki vatandaşlar tarafından son anda kurtarıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şanlıurfa'da Fırat Nehri'ne Atlamaya Çalışan Kadın Vatandaşlar Tarafından Kurtarıldı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde yaşanan olayda, ailevi sorunlar yaşayan 55 yaşındaki A.A. isimli kadın, Fırat Nehri'ne atlamaya kalkıştı.

Kadının nehre atlama girişimini gören çevredeki vatandaşlar, hemen harekete geçerek duruma müdahale etti. Olay yerinde bulunan vatandaşlar, kadının nehre atladığını görür görmez, yakındaki bir tekneye haber vererek yardım istedi. Teknede bulunan kişiler, itfaiye ekipleriyle işbirliği yaparak hızla kadını sudan çıkardılar. molaya tanık olan tekne sahibi Mehmet Dağdelen, telefonla kendisine ulaşıldığında hemen olay yerine gittiklerini ve kadını sudan çıkardıklarını ifade etti. Diğer bir kurtarıcı olan Burak Baz, kadını sudan çıkartmak için hemen harekete geçtiklerini ve başarılı bir şekilde müdahale ettiklerini belirtti. Baz, kadının yaşadığı sıkıntılara da dikkat çekerek, "Allah yardımcısı olsun" dedi.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma halen devam etmekte. Yetkililer, kadının atlama girişimine neden olan detayları ve olayın ardındaki sebepleri belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Restoranlar eko ürünlere yöneliyor: Fiyatlar düşüyor mu?

Restoranlar eko ürünlere yöneliyor: Fiyatlar düşüyor mu?