Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Samsun'da 2 şüpheli ölüm! Asılı halde bulundular

Samsun'da 2 şüpheli ölüm! Asılı halde bulundular

Samsun'da meydana gelen iki ayrı olayda Ali Osman Şengül evinin mutfağında doğalgaz borusuna, Musa Kurnaz ise odunlukta yakınları tarafından asılı halde bulundu. Polis iki ayrı olay için inceleme başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsun'da 2 şüpheli ölüm! Asılı halde bulundular

Samsun'da meydana gelen iki ayrı olayda, evinde mutfakta ve odunlukta asılı bulunan iki kişi hayatını kaybetti.

Havza'da 32 yaşındaki Ali Osman Şengül, evinin mutfağında asılı bulundu. Tülbent kesilerek yere indirilen Şengül, kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 19 Mayıs ilçesinde ise 76 yaşındaki Musa Kurnaz, odunlukta asılı bulundu. Yaşlı adamın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Her iki ayrı olayda da ilgili soruşturma başlatıldı. Ölümlerin intihar mı, yoksa başka bir nedenden mi kaynaklandığı henüz bilinmiyor.

Doğalgaz borusunda asılı bulundu

Havza'da meydana gelen olayda, Ali Osman Şengül'ün yakınları, mutfaktan gelen sesler üzerine eve geldi. Şengül'ü doğalgaz borusuna asılı halde bulan yakınları, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Şengül'ü ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Şengül, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

AW071364_01

Olay yerinde hayatını kaybetti

19 Mayıs ilçesinde ise Musa Kurnaz, odunlukta asılı halde bulundu. Yakınları tarafından bulunan Kurnaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Her iki olayda da ilgili soruşturma başlatıldı. Olayların intihar mı, yoksa başka bir nedenden mi kaynaklandığı henüz bilinmiyor.

AW071364_02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaspor Trabzonspor deplasmanına odaklandı

Konyaspor Trabzonspor deplasmanına odaklandı