Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Rus eşini 14 yerinden bıçaklayarak öldüren adamın davası ertelendi

Rus eşini 14 yerinden bıçaklayarak öldüren adamın davası ertelendi

Eskişehir'de, Uluönder Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 31 Mart'ta Atila S. ile 2 yıllık eşi Rus uyruklu Elena Samsanova arasında çıkan kıskançlık nedenli tartışma, Atila S.'nin eşini 14 kez bıçaklayarak öldürmesiyle sonuçlandı. Tutuklanan Atila S., Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle yargılandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rus eşini 14 yerinden bıçaklayarak öldüren adamın davası ertelendi
KAYNAK: İHA

Eskişehir'de, Uluönder Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 31 Mart'ta Atila S. ile 2 yıllık eşi Rus uyruklu Elena Samsanova arasında çıkan kıskançlık nedenli tartışma, Atila S.'nin eşini 14 kez bıçaklayarak öldürmesiyle sonuçlandı.

Tutuklanan Atila S., Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle yargılandı.

BENİ ALDATINCA BIÇAKLADIM

Duruşmada, Atila S.'nin eşi Elena Samsanova'yı bıçakladıktan sonra 112'yi arayarak ihbarda bulunduğu sırada geçen telefon konuşmaları incelendi. Atila S.'nin, operatörden yaralı eşinin yarasına havluyla baskı yapmasını talep ettiği ve "Beni aldattığını öğrenince bıçakladım. Onu görmek bile istemiyorum. Nefret ediyorum ondan" dediği belirlendi.

ruhfısjnm

TUTUKLULUĞUNUN DEVAMINA KARAR VERİLDİ

Mahkemede savunma yapan Atila S., olayın ardından duyduğu pişmanlığı dile getirerek, "Bu olaydan dolayı çok üzgün ve pişmanım. Böyle olmasını istemezdim. Eşim 55 yaşındaydı, ben 50 yaşındayım. Bir ömür boyu birlikte olmak için evlenmiştik. Ben mutlu olmak için evlenmiştim. Böyle olmasını gerçekten istemezdim" ifadelerini kullandı. Mahkeme heyeti, Atila S.'nin tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı 28 Aralık’a erteledi.

rus sşi

rus es

rus eşi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yılmaz Tunç: Temennimiz bir an önce akan kanın durması

Yılmaz Tunç: Temennimiz bir an önce akan kanın durması