Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ramazan Hoca Cinayetinde Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

Ramazan Hoca Cinayetinde Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

İstanbul Fatih'te meydana gelen olayın detaylarına göre, 'Ramazan Hoca' olarak bilinen Ramazan Pişkin'i öldüren zanlının, kurbanı tanıdığı, çay ocağına gidip hiçbir diyalog olmadan Pişkin'i göğsünden 3 kez bıçakladığı ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ramazan Hoca Cinayetinde Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

İstanbul, Fatih'te yaşanan trajik olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlı Erkan B.'yi bir gün sonra Gayrettepe'de yakalayarak gözaltına aldı. Cinayetin ayrıntıları güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilirken, zanlının olay günü Zeytinburnu'ndan yürüyerek gelip, cinayetin ardından otobüsle kaçtığı belirlendi.

Detaylı Kamera İncelemesi

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın gerçekleştiği bölge ve zanlının kaçış güzergahı üzerindeki güvenlik kamerası görüntülerini titizlikle inceledi. Zanlının, cinayeti işledikten sonra bir kişiden sigara alıp içtiği anlar kameralara yansıdı. İnceleme sonucunda, zanlının Aksaray'da otobüse bindiği ve Beyoğlu Piyalepaşa'da otobüsten inerek Hacıhüsrev'e girdiği tespit edildi.

Sokak Çalışmalarıyla Yakalama

Cinayet Büro ekipleri, Hacıhüsrev'de gerçekleştirdikleri sokak çalışmaları sonucunda zanlının ikamet ettiği yeri belirleyerek Erkan B.'yi kıskıvrak yakaladı.

Tartışmasız Bıçaklama

Yapılan detaylı çalışmalar neticesinde, zanlının Ramazan Pişkin'i tanıdığı ve çay ocağına gidip hiçbir diyalog kurmadan doğrudan kurbanını göğsünden 3 kez bıçakladığı ortaya çıktı. Zanlının babasının, Ramazan Pişkin'in çay ocağına yakın bir işyerinde çalıştığı, bu nedenle kurbanı tanıdığı belirlendi.

Geçmişte Annese Şiddet Uygulamış

Erkan B.'nin emniyette 9 ayrı suç kaydının bulunduğu öğrenilirken, daha önce annesine şiddet uyguladığı gerekçesiyle arandığı bilgisi de açığa çıktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'nın Hayat Veren Doktoru Prof. Dr. Alper Demirbaş'tan Acı Haber

Antalya'nın Hayat Veren Doktoru Prof. Dr. Alper Demirbaş'tan Acı Haber