Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Polis şüphelileri yataklarından aldı

Polis şüphelileri yataklarından aldı

Kocaeli merkezli olarak 12 farklı ilde yaşayan ve sahte satılık ilanlarla yaklaşık 7 milyon TL vurgun yaptığı belirlenen 43 kişi, polisin şafak baskını ile gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Polis şüphelileri yataklarından aldı
KAYNAK: İHA

Kocaeli merkezli olarak 12 farklı ilde yaşayan ve sahte satılık ilanlarla yaklaşık 7 milyon TL vurgun yaptığı belirlenen 43 kişi, polisin şafak baskını ile gözaltına alındı. Operasyon kapsamında Aydın'ın İncirliova ilçesinde de eş zamanlı baskınlar düzenlendi ve 3 kişi gözaltına alınarak Kocaeli'ne getirildi.

Kocaeli Emniyeti Siber Suçlarla Mücadele Şubesi, e-ticaret sitelerine yerleştirdikleri sahte ilanlarla, özellikle depremzedeleri hedef alarak birçok kişiyi dolandıran şebekeyi uzun süredir takibe almıştı. Şikayetlerin artması üzerine harekete geçen polis ekipleri, Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla sabaha karşı 12 ilde belirlenen 43 şüpheliye yönelik operasyon düzenledi. Operasyon, özel harekat ekiplerinin de katılımıyla gerçekleştirildi. Aydın'ın İncirliova ilçesinde de aynı anda baskınlar yapıldı.

Polis Şüphelileri Yataklarından Aldı

Şüpheliler, evlerinden alınarak Aydın'dan Kocaeli Emniyeti'ne götürüldü. Sahte ilanlar aracılığıyla konteyner, elektrikli araç, kabinli motor ve evcil hayvan gibi ürünleri piyasa değerinin altında satarak toplamda 7 milyon 369 bin 713 TL dolandırdıkları belirlenen şebeke üyelerinin, kargo, nakliye ve sigorta bedeli gibi bahanelerle mağdurlardan para aldığı ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Polis Şüphelileri Yataklarından Aldı2

Polis Şüphelileri Yataklarından Aldı3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika! TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı

Son dakika! TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı