Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Patronunu öldüren adama ağırlaştırılmış müebbet verildi

Patronunu öldüren adama ağırlaştırılmış müebbet verildi

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde faaliyet gösteren bir restoranda çalışan T.B., iş yeri sahibi Mehmet Karadağ'ı tüfekle vurarak öldürdü. Mahkeme sürecinde Cumhuriyet Savcısı, T.B.'nin "kasten öldürme" suçundan cezalandırılmasını talep etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Patronunu öldüren adama ağırlaştırılmış müebbet verildi
KAYNAK: İHA

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde faaliyet gösteren bir restoranda çalışan T.B., iş yeri sahibi Mehmet Karadağ'ı tüfekle vurarak öldürdü. Mahkeme sürecinde Cumhuriyet Savcısı, T.B.'nin "kasten öldürme" suçundan cezalandırılmasını talep etti. Müştekilerden S.K. olayı tasarlayarak gerçekleştirdiğini ifade ederek en ağır cezanın verilmesini istedi. Diğer müşteki Ö.K. ise sanığın amacının ağabeyini öldürmek olduğunu belirterek ağır ceza talebinde bulundu.

Mahkemede savunma yapan T.B., uzun süre iş yerinde çalıştığını ancak Mehmet Karadağ'ın sürekli hakaret ettiğini ve kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti. Olay günü, iş yeri sahibinin yine hakaretlerine maruz kaldığını, sinirlerinin bozulduğunu ve bu nedenle olayı gerçekleştirdiğini ileri sürdü. T.B., "haksız tahrik" ve "meşru müdafaa" hükümlerinin uygulanmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, T.B.'yi "gece vakti hırsızlık" suçundan 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca "kasten öldürme" suçundan da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Mahkeme kararında, T.B.'nin iddia ettiği hakaret ve cinsel tacizin, eylemin tasarlanmış ve planlı bir kasten öldürme olduğu gerçeğini değiştirmediği vurgulandı. T.B., verilen cezaların ardından cezaevine gönderildi.

Patronunu Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İran'da akaryakıt sistemine siber saldırı düzenlendi

İran'da akaryakıt sistemine siber saldırı düzenlendi