Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş PARK KAVGASINDA SİLAHLAR KONUŞTU

PARK KAVGASINDA SİLAHLAR KONUŞTU

Bursa’da park halindeki araca çarpan alkollü grup ile esnaf arasında kavga çıktı. Kavga da 3 kişi yaralanırken kavga anı kameralara yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
PARK KAVGASINDA SİLAHLAR KONUŞTU
KAYNAK: İHA

 Süleyman Gezici 


Bursa’da park kavgasında çıkan olayda taraflar silahlarla çatıştı. Park halindeki araca çarpan alkollü grup ile esnaf arasında kavga çıktı. Silahların ateşlendiği kavgada 3 esnaf kurşunların hedefi olurken, saldırgan gruptan da 3 kişi darp edilerek yaralandı. Kavga anı ise kameraya yansıdı. 

kvvga

Kurşunlar ev ve işyerlerine sıçradı 


Olay, merkez Osmangazi ilçesi Çakırhamam Mahallesi Tahtakale Veziri Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bir tekel bayiye alkol almak için uğrayan alkollü grup, aracını yanaştırırken, park halindeki Burak G.’nin otomobiline çarptı. Kaza nedeniyle bölgede esnaflık yapan Murat G., Burak G. ile çalışanları araçlarının yanına geldi. Giderek yükselen tansiyon sonrası iki grup arasındaki tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada alkollü gruptan bir kişi yanındaki tabancısını çekerek arka arkaya tetiğe bastı. Murat G., Burak G. ve çalışanları kurşunların hedefi oldu. Rastgele açılan 7 kurşun ise park halindeki araç ve işyerlerine isabet etti. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaralıları bölgedeki hastanelere sevk ederken, saldırganlarda hızla olay yerinden kaçtı. 

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa CHP'nin yeni İlçe Başkanı Fahri Oğuz oldu  

Gazipaşa CHP'nin yeni İlçe Başkanı Fahri Oğuz oldu