Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ozon tedavisinde bir kişi ölmüştü! Ruhsatsız kliniğin sahibi serbest bırakıldı

Ozon tedavisinde bir kişi ölmüştü! Ruhsatsız kliniğin sahibi serbest bırakıldı

Nevşehir'de ozon tedavisi sırasında yaşanan trajik ölümün ardından ruhsatsız klinik mühürlenirken, sahibi olan doktor tutuksuz yargılanacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ozon tedavisinde bir kişi ölmüştü! Ruhsatsız kliniğin sahibi serbest bırakıldı
KAYNAK: İHA

Nevşehir'de faaliyet gösterdiği belirtilen ruhsatsız özel bir klinikte gerçekleşen trajik olay, ozon tedavisi sırasında yaşanan bir ölümle sonuçlandı. Klinik sahibi Dr. Barbaros B.'nin özel klinikte gerçekleştirdiği ozon tedavisi esnasında fenalaşan 36 yaşındaki Eda Özden, hastaneye kaldırıldıktan sonra yaşamını yitirdi.

Ozon Tedavisinde Bir Kişi Ölmüştü! Ruhsatsız Kliniğin Sahibi Serbest Bırakıldı (2)

Hastanın Durumu Ağırlaştı, Ancak Kurtarılamadı

Olay, geçen ay özel bir hastanede çalışırken ayrılarak kendi kliniklerini açan Dr. Barbaros B.'nin kliniğinde meydana geldi. Ozon tedavisi sırasında rahatsızlanan Eda Özden, klinikte bulunanların çağırdığı ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü ve yoğun bakıma alındı. Ancak durumu ağırlaşınca Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Maalesef, beyin ölümü gerçekleşen Eda Özden, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ozon Tedavisinde Bir Kişi Ölmüştü! Ruhsatsız Kliniğin Sahibi Serbest Bırakıldı (4) Result

Ruhsatsız Klinik Mühürlenirken, Doktor Adliye İle Yüzleşecek

Eda Özden'in ailesinin başvurusu üzerine başlatılan soruşturma sonucunda, ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği belirlenen klinik mühürlenirken, Dr. Barbaros B. ise gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından Barbaros B., adliyeye sevk edildi. Ancak çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ozon Tedavisinde Bir Kişi Ölmüştü! Ruhsatsız Kliniğin Sahibi Serbest Bırakıldı (3)

Tutuksuz Yargılanma Kararı Toplumda Tartışmalara Yol Açtı

Dr. Barbaros B.'nin tutuksuz yargılanma kararı, toplumda geniş bir tartışma yaratmış durumda. Ozon tedavisi sırasında yaşanan bu acı olayın ardından, doktorun adli kontrol şartıyla serbest bırakılması, kamuoyunda adalet sorularını beraberinde getiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da cami hırsızı yakalandı

Alanya'da cami hırsızı yakalandı