Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Müzik kavgası sonucu çıkan tartışmada 3 ölü 

Müzik kavgası sonucu çıkan tartışmada 3 ölü 

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Seyhan Mahallesi'nde, komşular arasında yüksek sesle müzik açma meselesi yüzünden çıkan kavga büyük bir trajediyle sonuçlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müzik kavgası sonucu çıkan tartışmada 3 ölü 

Olayda bir kahvehaneci, 2 kişiyi pompalı tüfekle vurduktan sonra intihar etti. Yaralanan kişinin hastanede hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 3'e yükseldi. Yaşanan bu olaya ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

Olay, 2 gün önce Seyhan Mahallesi'nde meydana geldi. Kahvehane işleten 22 yaşındaki Muhammet Ali Binen, komşuları 36 yaşındaki Tugay Kopal ve 33 yaşındaki Mahir Palamut ile iş yerinin içerisinde yüksek sesle müzik açma konusunda tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Muhammet Ali Binen, pompalı tüfekle Tugay ve Mahir'i vurdu. Ardından intihar etmek için kendi kafasına da aynı silahı kullandı.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Muhammet Ali Binen ve Tugay Kopal'ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralanan Mahir Palamut ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan müdahalelere rağmen Palamut'un durumu kritikti ve ne yazık ki hayatını kaybetti.

Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürürken, Muhammet Ali ve Tugay'ın cenazeleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer küle döndü

Kemer küle döndü