Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Muratpaşa Belediyesi’nde Zabıta Memuru Mesai Arkadaşını Bıçaklayarak Öldürdü

Muratpaşa Belediyesi’nde Zabıta Memuru Mesai Arkadaşını Bıçaklayarak Öldürdü

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nde çalışan 36 yaşındaki zabıta memuru, iddiaya göre mobbinge uğradığı 60 yaşındaki mesai arkadaşını sırtından ve boynundan 7 bıçak darbesiyle ağır yaraladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muratpaşa Belediyesi’nde Zabıta Memuru Mesai Arkadaşını Bıçaklayarak Öldürdü

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nde çalışan 36 yaşındaki zabıta memuru, iddiaya göre mobbinge uğradığı 60 yaşındaki mesai arkadaşını sırtından ve boynundan 7 bıçak darbesiyle ağır yaraladı. Olay, güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, ağır yaralanan zabıta memuru hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti.

A W150668 02

Olayın Detayları

Olay, Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi 12. Cadde üzerindeki bir işletmenin önünde meydana geldi. Zabıta memuru Erdal V., iddiaya göre mobbinge uğradığı mesai arkadaşı İsmail Kanmaz’ı bir büfenin önünde oturduğu sırada sırtından bıçaklamaya başladı. Erdal V., kaçmaya çalışan Kanmaz’ı yakalayıp yine sırt ve boyun kısmına 5 bıçak darbesi daha vurdu. Kavgayı ayıran çevredekiler, bıçağı Erdal V.'nin elinden alıp çöp konteynerine attı.

A W150668 14

Olay Sonrası

Kanlar içerisinde yere yığılan Kanmaz’ı görenler 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp yardım istedi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan İsmail Kanmaz, hastaneye sevk edildiği sırada ambulansta hayatını kaybetti. Olay yerinden ayrılmayan şüpheli Erdal V. ise polis ekiplerine teslim oldu.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan polis, cinayet şüphelisi zabıtayı polis merkezine götürdü. Şüphelinin ilk sözlü ifadesinde mobbing iddiasında bulunduğu ileri sürüldü. Bölgede çalışma yapan Olay Yeri İnceleme Ekipleri ise suç aleti bıçağı çöp konteynerinden çıkartıp muhafaza altına aldı. Soruşturma devam ediyor.

Hüseyin Sarı Başsağlığı

Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarı başsağlığı diledi. Sarı, 1994 yılından bu güne Muratpaşa Belediyemizde Zabıta olarak çalışan Zabıta memuru İsmail KANMAZ arkadaşımız bu gün görevi esnasında menfur bir saldırı sonucu bıçaklanarak yaralanmıştır.Kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak vefat etmiştir. Çalışma arkadaşımıza Allahtan rahmet, Ailesi ve çalışma arkadaşlarına sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun" İfadellerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Omurilik Kanal Darlığı nedir? Nasıl tedavi edilir?

Omurilik Kanal Darlığı nedir? Nasıl tedavi edilir?