Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Milli Savunma Bakanlığı: 19 Ter*rist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı: 19 Ter*rist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda toplamda 19 teröristi etkisiz hâle getirdi. MSB'nin açıklamasına göre, kahraman ordumuz şehitlerimiz ve milletimiz için terörle mücadelesine tüm gücüyle devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: ANKA

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak ve Suriye'nin kuzeyinde yürüttüğü operasyonlarda toplamda 19 teröristi etkisiz hâle getirdiğini duyurdu. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Türk ordusunun terörle mücadelesine kararlılıkla devam ettiği belirtildi.

MSB'nin açıklamasına göre, Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde tespit ettiği 15 PKK'lı teröristi ve Suriye'nin kuzeyinde belirlediği 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi. Açıklamada, terörle mücadelenin şehitlerimiz ve milletimiz için kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi. MSB, yaptığı açıklamada, "Şehitlerimiz için, milletimiz için tüm gücümüzle mücadeleye devam" dedi. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin teröristleri etkisiz hâle getirdiği ve teröristlerin kendilerini bekleyen kaçınılmaz sondan kurtulamayacakları belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
1969 Bilecik Spor Çeşme Belediyespor maçında tansiyon yükseldi

1969 Bilecik Spor Çeşme Belediyespor maçında tansiyon yükseldi