Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersin'de MİT ve Jandarma'nın Ortak Operasyonunda 2 Ter*rist Yakalandı

Mersin'de MİT ve Jandarma'nın Ortak Operasyonunda 2 Ter*rist Yakalandı

Mersin'de gerçekleştirilen MİT ve Jandarma'nın ortak operasyonunda, ter*r örgütü üyesi olduğu belirlenen 2 kişi ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de MİT ve Jandarma'nın Ortak Operasyonunda 2 Ter*rist Yakalandı

Mersin'de, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen ortak operasyonda, bölücü ter*r örgütü üyeleri olduğu belirlenen 2 kişi yakalandı. Operasyonun amacı, ter*r örgütlerinin faaliyetlerini deşifre etmek ve önlemekti. Operasyon kapsamında, ter*r örgütü PKK/YPG'nin patlayıcı madde biriminde aktif olan ter*ristlerin Türkiye'ye giriş yaptığı tespit edildi. Harekete geçen güvenlik güçleri, ter*ristlerin izini sürdü ve Mersin'in Tarsus ilçesinde bir araya geldiklerini belirledi.

A W150407 02

Patlayıcı Madde Biriminde Faaliyet Yürüten Ter*ristler Hedefteydi

Ter*ristlerin, örgütün Haseke yapılanmasında faaliyet gösteren diğer üyeleriyle bağlantılı oldukları ve olası eylemler için hazırlık yaptıkları tespit edildi. Bu bilgiler üzerine jandarma ekipleri harekete geçerek Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda 2 ter*rist gözaltına alınırken, yapılan aramalarda dijital materyal ve belgelere el konuldu. Yakalanan ter*ristler, İl Jandarma Komutanlığına teslim edildi.

A W150407 05

A W150407 06

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Türkiye Kupası'nda Konyaspor'u ağırlıyor

Beşiktaş Türkiye Kupası'nda Konyaspor'u ağırlıyor