Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersin'de Jandarma Operasyonu: P*K ve D*AŞ'a Yönelik 5 Şüpheli Tutuklandı

Mersin'de Jandarma Operasyonu: P*K ve D*AŞ'a Yönelik 5 Şüpheli Tutuklandı

Mersin'de jandarma operasyonu sonucunda P*K ve D*AŞ'a yönelik 5 şüpheli tutuklandı. Operasyonda ele geçirilen materyaller önemli bulguları ortaya koyuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de Jandarma Operasyonu: P*K ve D*AŞ'a Yönelik 5 Şüpheli Tutuklandı
KAYNAK: İHA

Mersin'de jandarma ekipleri tarafından terör örgütleri PKK ve DEAŞ'a yönelik gerçekleştirilen operasyonda 5 şüpheli yakalandı.

DE*Ş Operasyonu: Sözde Şeriat Hakimi Yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmada, terör örgütü DEAŞ'a yönelik bir operasyon düzenlendi. Operasyonda, biri sözde Şeriat Hakimi olan 2 şüpheli tespit edildi. Jandarma ekipleri, bu şüphelileri yakalamak için Mersin ve Antalya'da 2 ayrı adrese operasyon düzenledi ve başarılı bir şekilde 2 şüpheliyi de yakaladı.

A W138918 01

P*K Operasyonu: Silahlı Faaliyet Yürüttüğü Belirlenen Şüpheliler Yakalandı

Jandarma ekipleri, terör örgütü P*K'nın üyesi olan ve propagandası yapan şüphelileri de tespit etti. Şüpheliler arasında, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Şehit olan askerlere yönelik sosyal medya üzerinden 'provokatif amaçlı' paylaşımlar yapan bir şüpheli ile bir dönem ter*r örgütü adına silahlı faaliyet yürüttüğü belirlenen 2 şüpheli bulunuyordu. Jandarma ekipleri, bu şüphelileri yakalamak için Mersin ve Adana'da eş zamanlı operasyon düzenledi ve 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

A W138918 02

Ele Geçirilen Materyaller ve Gözaltına Alınan Şüpheliler

Her iki operasyonda da jandarma ekipleri, çok sayıda materyal ve doküman ele geçirdi. Ter*r örgütlerine yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 5 şüpheli jandarmaya teslim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nikah işlemlerinde yeni kimlik doğrulama sistemi başlıyor

Nikah işlemlerinde yeni kimlik doğrulama sistemi başlıyor