Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersin'de eşini ve ailesini öld*ren koca tutuklandı

Mersin'de eşini ve ailesini öld*ren koca tutuklandı

Mersin'de 2 yaşındaki çocuğunu görmek için gittiği evde boşanma aşamasındaki karısını, kaynanasını ve kayınbabasını öld*rmüştü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de eşini ve ailesini öld*ren koca tutuklandı
KAYNAK: İHA

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar'da sabaha karşı yaşanan dehşet verici cin*yet, bölge halkını şoke etti. Darısekisi Mahallesi'nde bulunan bir bahçe evinde, boşanma aşamasındaki eşi, kayınbabası ve kayınvalidesini tabancayla vurarak öld*ren şahıs Musa Ö. (52), olayın ardından tutuklandı.

Olay, 25 Temmuz 2024 tarihinde sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Musa Ö., 2 yaşındaki çocuğunu görmek amacıyla boşanma aşamasında olduğu eşi Fatma Ö. (21), kayınbabası İbrahim Avcı (56) ve kayınvalidesi Elif Avcı'nın bulunduğu bahçe evine gitti. Kapıda çocuğunu göstermedikleri gerekçesiyle Musa Ö., ilk olarak kayınbabası İbrahim Avcı'ya ateş açtı. Ardından eşi Fatma Ö. ve kayınvalidesi Elif Avcı'yı da hedef aldı.

A W254793 01

Olayda İbrahim Avcı ve Fatma Ö. olay yerinde hayatını kaybederken, Elif Avcı ağır yaralı olarak Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Elif Avcı da hayatını kaybetti.

Olayın ardından Musa Ö., telefonla kendini ihbar ederek jandarma ekipleri tarafından suç aleti tabanca ile yakalandı. Jandarmada ifadesi alınan Musa Ö., adliyeye sevk edildi ve nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda hayatını kaybeden aile bireylerinin cenazeleri, Gözne Mahallesi Koru Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serik'te Dehşet Veren Yangın! Kaynak Suyu Deposu Küle Döndü

Serik'te Dehşet Veren Yangın! Kaynak Suyu Deposu Küle Döndü