Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ankara'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Sil*hla Vurdu

Ankara'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Sil*hla Vurdu

Ankara'da Sıhhiye Metro İstasyonunda yaşanan korkunç olayda bir adam, boşanma aşamasındaki eşini tartışma sırasında sil*hla vurarak öld*rdü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Ankara'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Sil*hla Vurdu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Sıhhiye metro istasyonu'nda yaşanan korkunç olayda, bir adam boşanma aşamasındaki eşini tartışma sırasında tabancayla vurarak öld*rdü.

Boşanma Aşamasındaki Eşini Vurdu

Olay, metro istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, boşanma aşamasındaki çift arasında çıkan tartışma, hızla kavgaya dönüştü. Tartışmanın alevlenmesi üzerine, saldırgan belindeki tabancayı çıkararak eşini sırtından vurdu. Saldırının ardından s*lahı elinden atan şüpheli, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle etkisiz hale getirildi ve polis ekiplerine teslim edildi.

Olay yerinde bulunan esnaf Yasin Sabırlı, sil*h sesini duyduktan sonra metroya indiğinde, saldırgana müdahale eden iki yaşlı adam gördüğünü belirtti. Sabırlı, ‘’Sil*h sesi duydum. Metroya indiğimde iki yaşlı adam bir kişinin üzerine çökmüştü. Si*ah da merdivenin önünde duruyordu. Daha sonra bir polis geldi. Adamın sil*hını ayağımın altına aldım polise doğru itekledim ve 'sil*hı al' dedim. Daha sonra polisler, saldırgana kelepçeyi taktı ve yere yatırdı. Kadın böbreğinin arkasından vurulmuştu. Ardından diğer polisler de geldi. Sonra da ambulans geldi, sağlık ekipleri kadını götürdü. Kadın nefessiz yatıyordu. Saldırgan, 'o benim karım' dedi. Başka da bir şey demedi. Polisler adamı götürdü” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bahar Dizisinin İsmi Değişti: Yeni Sezonda Neler Olacak?

Bahar Dizisinin İsmi Değişti: Yeni Sezonda Neler Olacak?