Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersin'de dev operasyon! Bin 26 suçlu yakalandı

Mersin'de dev operasyon! Bin 26 suçlu yakalandı

Emniyet ve Jandarma ekipleri Mersin'de çeşitli adreslere düzenledikleri opearsyonda yüzlerce suçluyu ele geçirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de dev operasyon! Bin 26 suçlu yakalandı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, son bir hafta içinde Mersin'de çeşitli suçlardan hüküm giyen bin 26 kişinin yakalandığını duyurdu. Vali Pehlivan, kentin huzur ve güvenliğini sürdürmek amacıyla emniyet ve jandarma birimlerinin gece gündüz çalışmaya devam ettiğini vurgulayarak sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Emniyet ve Jandarma'dan Ortak Operasyon

Pehlivan, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı tarafından 19-26 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonun detaylarına değindi. Hakkında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan aranan şahıslara yönelik yürütülen operasyonun başarıyla sonuçlandığını belirten Vali, operasyon kapsamında 5 yıla kadar cezası bulunan bin kişi, 5-10 yıl arası cezası bulunan 11 kişi ve 10-20 yıl arası cezası bulunan 15 kişi olmak üzere, toplam bin 26 kişinin adli mercilere teslim edildiğini vurguladı.

Çeşitli Suçlardan Aranıyorlardı

Pehlivan, operasyonun aynı tarihlerde gerçekleşen bölümlerinde, dolandırıcılık suçundan 369, hırsızlık suçundan 113, terör suçundan 3, cinsel suçlardan 6 ve yağma suçundan 7 kişi olmak üzere toplam 498 şahsın yakalanarak adli makamlara teslim edildiğini kaydetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya Belediyesi Personeline İlk Yardım Eğitimi

Alanya Belediyesi Personeline İlk Yardım Eğitimi