Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersin'de Damat Dehşet Saçtı! 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Mersin'de Damat Dehşet Saçtı! 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Mersin'de boşanma aşamasındaki eşi, kayınvalideyi ve kayınbabayı öldüren kişi yakalandı. Toroslar ilçesinde sabaha karşı yaşanan kanlı olayda, öfkesine yenik düşen şahıs, tabanca ile ailesini vurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de Damat Dehşet Saçtı! 3 Kişi Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar'da sabaha karşı yaşanan olay, şehirde büyük bir üzüntüye neden oldu. Darısekisi Mahallesi'nde meydana gelen cinayet olayında, Musa Ö. (52) adlı şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi, kayınbabasını ve kayınvalidesini tabanca ile öldürdü.

A W254077 01

Olayın Başlangıcı ve Tartışma

İddiaya göre, Musa Ö., boşanma aşamasındaki eşi Fatma Ö. ve kayınvalidesi Elif Avcı ile görüşmek üzere evlerine gitti. Görüşme sırasında çıkan tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Öfkesine hakim olamayan Musa Ö., yanında taşıdığı tabancayı çekerek rastgele ateş açtı.

A W254077 05

Hayatını Kaybedenler

Musa Ö.'nün açtığı ateş sonucu Fatma Ö. ve İbrahim Avcı (56) olay yerinde hayatını kaybetti. Elif Avcı (54) ise ağır yaralı olarak Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, Elif Avcı da hayatını kaybetti.

A W254077 03

Şüphelinin Yakalanması

Cinayetin ardından, Musa Ö., olay yerinde jandarma ekipleri tarafından tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan ilk incelemede, şüphelinin olay sırasında alkollü olduğu belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de Facianın Eşiğinden Dönüldü! El Freni Çekilmeyen Araç Geri Geri Gitti

Mersin'de Facianın Eşiğinden Dönüldü! El Freni Çekilmeyen Araç Geri Geri Gitti